Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Curticiul a condus la Ghiroda, dar se întoarce fără puncte! Anca: „Păcat, am făcut cadouri mari de tot! Lipsă de concentrare și de încredere”





Față de meciul tur, când a pierdut fără drept de apel chiar acasă (0-3), Frontiera Curtici le-a dat bătăi de cap celor de la Ghiroda și Giarmata Vii. „Grănicerii” au condus cu 1-0 în comuna de lângă Timișoara și au revenit apoi în joc în ultimele 25 de minute, golul de KO luându-l, practic, la ultima fază a mecuiului. Juniorul Andrieș a marcat ambele goluri ale „alb-albaștrilor”, care – însă – au cedat cu 2-4.

Până la urmă, Curticiul își întrerupe seria de trei rezultate pozitive. „Față de meciul din septembrie, când am ridicat mâna și am recunoscut că au fost clar mai buni, de această dată eu zic că puteam scoate cel puțin un punct la Ghiroda. Am condus cu 1-0, doar că, din nou, facem niște cadouri mari de tot în apărare.  E adevărat, au pus presiune pe noi, însă și noi eram, cumva, pe călcâie, resemnați, că mai repede sau mai târziu o să cadă și golurile. Nu mi-a venit să cred că am luat golul de 2-1 în secunda 20 din repriza a doua, când noi vorbisem la pauză să începem concentrați și să nu lăsăm spații măcar în primul sfert de oră. Când colo, am luat și golul trei și, chiar dacă am revenit, nu am pus nu știu ce probleme. E lipsă de concentrare, dar și de personalitate și de încredere în special la jucătorii tineri. Ar trebui să joace fără frica de a greși, până la urmă nu le taie nimeni capul, nu avem presiune, e fotbal. Apoi, e clar că una vorbim și alta facem. Au avut un copil de 2006 în poartă astăzi, teoretic erau expuși, dar dacă noi nu încercăm poarta…Păcat, era o pâine de mâncat azi, mai ales că ne-am adaptat, zic eu, puțin mai bine decât ei pe terenul greu de la Ghiroda”, spune Radu Anca, antrenorul lui „Fronti”.

Curticenii rămân pe locul 8 în clasament și runda viitoare găzduiesc cealaltă formație arădeană aflată în suferință, Gloria Lunca Teuz Cermei. „Trebuie neapărat să mai facem puncte până la pauza de iarnă și ne legăm speranțele în special de meciurile de acasă, cu Cermei și Pobeda. E bine măcar că nu am mai pierdut din jucători, căci și așa avem trei titulari în tribună până la primăvară. O luăm de la capăt cu pregătirea săptămâna viitoare, o să mai lucrăm și la mentalitate, căci se dovedește foarte importantă în cazul nostru”, a adăugat Anca.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button