ACB Ineu

Sub privirile lui Cârțu și Copilu: CSU Craiova II – ACB Ineu 3-4





La 24 de ore după eșecul (1-2) de pe teren propriu cu Cermeiul, ACB Ineu avea să se revanșeze cu un succes de prestigiu împotriva echipei secunde a celor de la CS Universitatea Craiova. Partida s-a disputat în orașul din Bănie, mai precis pe arena „Extensiv” și a fost urmărită din tribune și conducătorii clubului, Sorin Cârțu și Marian Copilu. Ineuanii s-au impus cu 4-3 în fața trupei lui Corneliu Papură, după ce scorul pauzei a fost egal, 1-1.

Oltenii au lovit primii, după 26 de minute de joc, atunci când Tosevski a profitat de o eroare a lui Mendy și l-a bătut pe Merșca. 1-1 s-a făcut după alte 7 minute, când Hulbăr a pasat în adâncime, Banam i-a luat fața adversarului direct, a pătruns din lateral și a înscris la colțul scurt.

La reluare, ineuanii s-au dus la 3-1 în minutele 51 și 59. Ambele reușite au purtat semnătura lui Rucăreanu, care a profitat de pasele ideale venite de la Banam și Florea. Dragoș Popa a readus gazdele în joc, în minutul 74, însă nou promovata din județul nostru au pus din nou două goluri pe tabelă, prin D. Florea, care a transformat în gol așezarea în 11 metri a lui Willmer. Concluzia meciului a scris-o același D. Popa cu 5 minute înainte de ultimul fluier.

De la înălțimea tribunei, Adrian Palade a fost abordat de un conducător al celor de la CSU, care s-a arătat interesat de patru dintre jucătorii Ineului, dar și de o colaborare mai strânsă între cele două grupări. „Acest amical l-am legat prin prisma relațiilor bune pe care Adrian Lapte, conducătorul nostru, le are la Craiova. După acest meci, în care echipa noastră a arătat un fotbal bun în special în prima repriză și încă 15 minute din cea de-a doua, există șanse să ducem colaborarea la un nivel superior. Trei dintre jucătorii străini, dar și unul dintre juniorii noștri au fost remarcați, în funcție de ce se va decide într-o ședință a conducerii lor de săptămâna viitoare, s-ar putea ca ei să plece deja la Craiova sau să și rămână la noi, dar ei să-și ia o opțiune la un viitor transfer”, a menționat Adrian Palade, directorul sportiv al „alb-albaștrilor”.

Ineuanii au deplasat la Craiova și junorii născuți în 2006 și 2007, care au pierdut reprizele jucate cu Craiova 2005 și Craiova 2006, cu 5 și 6-0. Copiii din Țara Zărandului veneau după un cantonament solicitant la Moneasa.

Formații:

CS Universitatea Craiova II (prima repriză): Goga – Nițuică, Ed. Dina, M. Boldu, Olteanu – Danciu, Sala, Domnu – Bană, Tosevski, Ciolacu.

Universitatea Craiova (repriza a doua): Bunea – Matei, Cristescu, D. Boldu, Raicovici – Mitru, Guță, Tătar – Felea, D. Popa, Barbu. Au mai intrat: Bușu și Neață.

ACB Ineu: Merșca (70 Tulcan) – D. Varga, Mendy, Cahill (70 Ngake), Hulbăr – Zdrențan (55 Spătaru) – Jurj (46 B. Rusu), Rucăreanu (60 Răsvanță), Ndoye (60 Wilmer), D. Florea – Banam (55 Toure).

FOTO: Alex Vîrtosu / GdS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button