Crisul Chisineu-Criș

Crișul e chemată să se ridice de la pământ în deplasarea de la Dudeștii Vechi! Siminic: „Trebuie să vorbim pe teren, atitudinea poate face diferența!”





Nici cei mai pesimiști susținători ai Crișului nu ar fi putut anticipa că echipa favorită va ieși din dubla internă Lipova – Ineu (cupă / campionat) cu două eșecuri și golaveraj: 2-10! Realitatea este, însă, asta înainte de deplasarea de la Dudeștii Vechi, din cadrul etapei treia a Ligii a 3-a (seria a 8-a), una ce devine deja importantă pentru parcursul „alb-albaștrilor”.

Pobeda tocmai a câștigat primul meci stagional pe terenul din Periam, cu 2-1, după reușitele semnate de veteranii Enciu și Miculescu, în timp ce pentru trupa lui Bălu a înscris fundașul David. Succes cu 2-1 la Pecica și eșecuri, 1-6 cu Lipova și 1-4 cu Ineu sunt rezultatele celor de la Crișul în acest start de sezon. „Poate anul trecut se putea spune că suntem favoriți cu Pobeda, ei erau nou promovați, noi veneam după un baraj pierdut, dar acum…După cum a spus și antrenorul Dan Stupar, cred că niciunul dintre noi nu am mai avut așa o serie neagră. Eu sigur și sunt pe finalul carierei, nicio echipă la care am jucat nu a mai luat zece goluri în două meciuri. E problemă de concentrare, organizare, am vorbit, am analizat, însă trebuie să vorbim pe teren vineri. Să nu uităm că au venit 5 jucători noi la Chișineu Criș, antrenor nou, nu e simplu să faci lucrurile să meargă într-un timp atât de scurt. Dar, până la urmă, în campionat avem trei puncte din 6, nu este compromis nimic, doar că trebuie să ne revenim rapid. Am înțeles că lipsește Enciu la ei, e o absență importantă pentru adversarul nostru, dar oricum trebuie să ne facem jocul. Trebuie să marcăm și să câștigăm, atitudinea poate face diferența”, afirmă Gabriel Siminic, căpitanul celor de la Crișul.

Dan Stupar va avea doar joi dacă-l va putea folosi pe portarul Iliescu la Dudeștii Vechi după „roșul” luat de acesta cu Lipova, dar în mod normalar trebui să avem o singură etapă de suspendare.

Formații probabile:

Pobeda: Stoianov – Bîrloveanu, E. Miculescu, Cochințu, Angheli – Lungu, Briciu, Paunchici, S. Budur – D. Vasilcin – V. Grigore.

Crișul: Iliescu –  Haloș, Hreniuc, Bortiș, Siminic – Dinu, A. Iuga – Grigore, Burlă, Toboșaru – C. Barbu.

Arbitri: Dragoș Lunca (Cluj-Napoca) – Csaba Antal (Baciu – Cluj), Alin Mureșan (Floreşti – Cluj)

Observatori: Dorin Voina și Antonie Burtea (ambii din Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button