Crisul Chisineu-Criș

Crișul a schimbat antrenorii la Ghiroda și…Periam, chiar viitorul adversar din campionat! Dinu: „Nu ne convine nici egalul!”





Vecine de clasament pe locurile 9 și 8 ale clasamentului seriei a 8-a a Ligii a 3-a, Avântul Periam și Crișul Chișineu Criș își doresc să schimbe pasul în campionat cu ocazia întâlnirii de vineri, de la ora 17, din județul Timiș. Va fi o partidă între doi antrenori arădeni și asta pentru că Sorin Bălu, care a părăsit-o pe Avântul pentru a o prelua pe Ghiroda și Giarmata Vii, i-a lăsat locul „secundului” Radu Popa. Originar din Hășmaș, acesta se va duela cu Dan Stupar, fostul fundaș al UTA-ei în Divizia A.

Radu Popa: „Avem avantajul terenului proriu, Crișul – puțină experiență în plus”

Experimentatul mijlocaș ofensiv a semnat cu Periamul la începutul lui 2022 și a dat o mână de ajutor la salvarea miraculoasă de la retrogradare a timișenilor. Acum, conducerea „alb-albaștrilor” i-a încredințat conducerea echipei cel puțin până la iarnă, alături de Paul Burtic, portar și antrenor cu portarii la Periam. „Cu siguranță, o să avem un meci greu cu Crișul, o echipă bună a seriei, dar care nu a început tocmai cum și-a dorit campionatul. Au antrenor valoros și serios, dar eu am încredere că echipa noastră va face un meci bun și va obține un rezultat pe măsură. Eu zic că va fi un meci echilibrat, noi având avantajul trenului propriu, iar ei au puțină experiență în plus”, ne-a declarat Radu Popa, care speră ca până la ora meciului să aibă tot lotul la dispoziție.

Cătălin Dinu: „Stăm bine cu moralul, suntem profesioniști, vom trece peste perioada aceasta cu rezultate negative”

Cătălin Dinu e golgheterul Crișului cu trei reușite. Mijlocașul central de 25 de ani a înscris în eșecurile cu Ineul și Pobeda, dar și în remiza din runda precedentă, 1-1, cu Ghiroda și Giarmata Vii, ce a pecetluit soarta lui Răzvan Leuca, care a fost înlocuit cu Sorin Bălu. „Perioada noastră negativă a pornit de la meciul cu Lipova, din Cupă, când a luat Iliescu roșu. Nu am avut șansă cu Ineul, am ieșit la joc după ce au dat ei primul gol și am pierdut. La Pobeda am dominat jocul, dar la fazele fixe nu am fost atenți și ne-au taxat de două ori, plus un contratatac și am pierdut și acolo după ce am condus de două ori. Puteam obține mai mult și cu Ghiroda, din păcate și aici am terminat meciul în zece și ne-au egalat. Chiar și așa, eu zic că stăm bine cu moralul, suntem profesioniști, vom trece peste perioada aceasta cu rezultate negative. Am înțeles că Periamul este o echipă bună, care joacă bine în special acasă, dar mergem la victorie. Trebuie să câștigăm neapărat, nu ne convine nici egalul”, afirmă fotbalistul care a mai jucat pentru Slatina, Reșița, Odorhei, Râșnov și Ungheni. Gavrilaș (suspendat) e singura absență certă a celor de la Crișul în județul Timiș.

Formații probabile:

Periam: Burtic – Siminiceanu, Mureșan, David, Viașu – Mitre, Oancea – Kuhn, Galațan, Gașpar – Sîntean

Crișul: Iliescu – Haloș, Hreniuc, Bortiș, Siminic – Pavel, A. Iuga – Grigore, Dinu, Toboșaru – C. Barbu.

Arbitri: Alexandru Suvar – Adrian Drăgan (ambii din Sibiu), Ioana Nistor (Orlat – Sibiu)

Observatori: Dan Miholcea (Bocşa), Mihail Boru (Reşiţa)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button