ACB Ineu

Ineul vrea să spargă gheața și pe teren propriu chiar în fața liderului din Reșița! Hulbăr: „Să facem din determinare principalul nostru atu”





Impactul lui ACB Ineu cu Liga 3-a adus 4 puncte în clasament, dar mai ales regretul că „alb-albaștrii” încă nu au reușit să spargă gheața pe teren propriu. Pe „Central” s-au pierdut ambele partide, 2-3 cu Periam și 1-2 cu Buziaș, după ce gazdele au condus de fiecare dată, în timp ce punctele au venit din vecini, trei de la Chișineu Criș și unul de la Cermei.

Remiza de sâmbăta trecută a fost obținută în penultimul minut de joc, după reușita lui David Florea, la care a contribuit căpitanul Georgian Hulbăr cu o centrare din careu. „Cred că e un rezultat mai mult decât meritat pentru noi. Am jucat destul de bine, am avut ocazii, păcat că am marcat doar odată, dar – până la urmă – având în vedere că am făcut aproape de final e bine și acest 1-1. De la el am plecat în pregătirea meciului de sâmbătă, unul în care am dori în sfârșit să ne facem fericiți și suporterii și cred că am reuși chiar și cu un rezultat de egalitate. Sigur, plecăm cu dorința de a câștiga, dar trebuie să vedem și pe cine avem în fața noastră. Eu cred că nu vom mai face greșelile din meciurile cu Periam și Buziaș și dacă vom trece în avantaj pe tabelă nu vom mai pierde”, susține Hulbăr.

Într-adevăr, adversarul de vineri (ora 17) al Ineului e tocmai liderul CSM Reșița, care are victorii pe linie în startul sezonului, învingând deja și trei formații din județul nostru, 3-0 la Cermei, respectiv 2-0 și 3-1 pe Lipova și Pecica în Valea Domanului.  „Întâlnim o formație mai experimentată și, proabil, și mai valoroasă, dar în fotbal asta nu-ți garantează întotdeauna victoria. Jucăm acasă, vrem să profităm de susținerea suporterilor noștri și să facem din determinare principalul nostru atu. Sigur, nu va fi sufiucient, trebuie să jucăm și fotbal, să eliminăm pe cât posibil greșelile personale și colective, căci o echipă ca Reșița știe să te taxeze. O să ne pregătim și tactic pentru vineri, vrem să spargem gheața și acasă chiar dacă vom obține și un singur punct”, mai afirmă Hulbăr.

Pe lângă Dan Mâneran, ineuanii mai au o absență importantă în fundașul Mendy, care a luat cartonaș galben în fiecare dintre cele patru etape și e suspendat.

Formații probabile:

Ineu: Merșca – D. Varga, Codrea, Șerban, Hulbăr – Zdrențan – Ndoye, Spătaru, D. Florea, Rucăreanu – Toure.

Reșița: Zimmermann – Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota – I. Popescu, Breşneni – R. Petre, Drăghiceanu, Al. Negru – Aboubacar.

Arbitri: Andrei Nagy (Măhăceni – Alba) – Ovidiu Timar, Eusebiu Irina (ambii din Oradea)

Observatori: Cosmin Danciu (Hunedoara), Gheorghe Ilici (Timişoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button