Crisul Chisineu-Criș

Crișul i-a pus piedică Reșiței și invers! Lung: „Am avut ocaziile mai clare, dar suntem mulțumiți” v.s. Cheregi: „Joc tacticizat, nu ne-a ajutat terenul” + FOTO





Seria pozitivă a Crișului se prelungește la 6 meciuri, după un 0-0 viu cu liderul seriei a 8-a a Ligii a 3-a. CSM Reșița și-a limitat atacurile la șuturi de la distanță, ce nu i-au pus mari probleme lui Iliescu, în timp ce gazdele au dus în două-trei rânduri mingea periculos în careu, dar Barbu nu a fost deloc inspirat la finalizare.

Lung: „Rezultatul de egalitate este – pe undeva – echitabil”

Pe margine pentru Crișul s-a aflat Remus Lung, căci Dan Stupar fusese eliminat pe finalul meciului de la Cermei și a fost suspendat. „Prioritar la fiecare meci e să nu luăm gol. De aici plecăm și e bine că am rezistat în fața echipei de pe primul loc, o echipă cu rezultate foarte bune, cu jucători valoroși pentru acest nivel. Cred că a fost un meci de uzură, foarte echilibrat și cred că rezultatul de egalitate este – pe undeva – echitabil, chiar dacă pe parcursul jocului am avut ocaziile mai clare și mă refer aici la cele ale lui Barbu. Dacă am fi marcat, cred că am fi câștigat acest meci, trebuia să fim și mai îndrăzneți. A fost greu, dar cred că am închis destul de bine spațiile, echipa adversă nu știu dacă și-a creat ocazii de gol, personal nu-mi amintesc decât câteva șuturi de la distanță. Așa ne-a adus jocul, Pavel a intrat pe final, speram să avem rezultatul în favoarea noastră mai repede și să putem eventual securiza jocul în repriza a doua și prin intrarea lui Alin. Siminic a revenit și el cu o jumătate de repriză, am vrut să nu riscăm. Una peste alta, suntem mulțumiți în primul rând de atitudinea băieților, de joc și mergem înainte în căutare de puncte. Victoria sperăm să vină în etapa următoare, când vine Pecica la noi. Va fi un nou derby arădean, în care forma de moment cred că poate decide soarta punctelor,  dincolo de valoare care e echilibrată în ambele tabere”, a spus antrenorul secund al Crișului.

 

 

Cheregi: „Un punct ce va conta la final, ne onorează primul loc”

Crișul e singura echipă din județul nostru ce nu a pierdut în fața Reșiței în acest tur de campionat. Bănățenii rămân primii, dar simt în ceafă respirația Ghirodei, care sunt la două lungimi de undă în spate. „Îmi doream victoria, cum  îmi doresc mereu victorii, dar astăzi am obținut doar un punct. Este un punct muncit, am întâlnit un adversar ambițios, bine organizat, știam acest lucru. Îl cunosc pe Stupar, știu cum lucrează, țin să-l felicit pentru modul cum arată echipa. Știam că ne așteaptă un meci greu, nu pot să zic că sunt mulțumit de scor, dar este un punct care în ierarhia finală în mod sigur va conta. Ocazii au fost foarte puține, a fost un joc tacticizat de ambele părți, nu ne-a ajutat nici terenul. Nu o să dau acum vina pe teren, dar el nu-a avantajat pe faza de construcție. În a doua repriză am schimbat puțin sistemul, am trecut la doi atacanți, dar jocul a fost închis, tacticizat. A fost un tur bun, din punctul meu de vedere, dacă ne amintim cum am pornit la drum cu obiectivul nostru, care este acela de a reconstrui, de a da tinerilor posibilitatea de a juca. Una peste alta, suntem pe primul loc, un loc ce ne face o deosebită plăcere, ne onorează. Știm că ne așteaptă încă multe meciuri grele, dar este un loc meritat și eu mă bucur când aud peste tot că echipa noastră este echipa care joacă fotbal. Noi în continuare vom antrena tot același principiu, acela de a juca fotbal, indiferent de adversar și de suprafață terenului. Echipele din această serie sunt echipe bune, organizate, cu antrenori și jucători buni”, a menționat Călin Cheregi, antrenorul „roș-negrilor”.

Crișul Chișineu Criș – CSM Reșița 0-0

Formații:

Crișul: Iliescu – Haloș, Pașca, Hreniuc, Burlă (82 Siminic) – A. Iuga (46 Janu), Grigore –  Gavrilaș (46 Cl. Popa), Dinu (88 Al. Pavel), Toboșaru – C. Barbu (78 Moise). Rezerve neutilizate: Malița, Pașcalău – Nistor, Bortiș. Antrenor: Remus Lung

Reșița: Zimmermann – Szijj (46 Fota), Ardei, Rimovecz, Bărboianu – Velcotă, Breșneni (77 Chera) – R. Petre (46 Aboubacar), Drăghiceanu (77 Popescu), Al. Negru (85 Mihaly) – Avramovici. Rezerve: Mereu – Curescu, Căpățână. Antrenor: Călin Cheregi.

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod – Cluj) – Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca), Claudiu Georgiu (Dej)

Galerie FOTO semnată Miruna Maria Mihancea









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button