ACB Ineu

Ineul merge cu dorință de revanșă pe terenul „lanternei” din Periam! Șerban: „Avem atuurile să ne luăm punctele înapoi!”





La revenirea în Liga a 3-a, ACB Ineu a terminat turul de campionat pe locul 8, cu 8 puncte, iar de vineri o ia de la capăt cu un meci împotriva uneia dintre cele două formații de sub ea în clasament. Zărăndanii se deplasează pe terenul „lanternei” din Periam, care ar putea veni lângă ei în clasament. Până la urmă, echipa antrenată acum de Răzvan Leuca a câștigat singura partidă stagională chiar contra trupei lui Sculici și Mihuț.

Tot în județul Timiș, ineuanii au fost foarte aproape de un rezultat pozitiv. Viceliderul seriei a 8-a, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, s-a impus la ultima fază a meciului. „Au bătut repede o fază fixă și ne-au surprins. Meritam un egal, dar lipsa de experiență și tinerețea ne-a trădat pentru a nu știu câta oară. Lucrăm mult să reglăm aceste probleme din defensivă și sperăm ca în acest retur să nu mai avem emoții pe final de partidă. E important să facem puncte începând de vineri. Cunoaștem Periamul din tur, când i-am condus cu 2-0 acasă și ne-au întors, acum vrem să ne luăm punctele înapoi, avem toate atuurile să facem asta”, afirmă Radu Șerban.

Fundașul central de 19 ani al Ineului a avut șansa să rămână la FCSB în urmă cu aproape doi ani. „A doua zi când am ajuns acolo am făcut un antrenament cu prima echipa, a fost ceva extraordinar pentru mine, m-am simțit cu adevărat fotbalist. Având doar 16 ani, am jucat la U16 și puțin la Liga a 3-a, domnul Vintilă s-a ocupat de echipa a doua și mă chema la amicale, dar meciuri oficiale nu am prins. M-am accidentat urât, entorsă destul de gravă, am stat trei luni pe tușă și în vara trecută am revenit la Ineu, unde am pus și eu umărul la promovarea în liga a treia. Diferență foarte mare față de Liga 4-a nu am simțit, doar că sunt mai mulți jucători experimentați și jocul are o viteză sau două în plus. Personal, îmi propun să joc cât mai mult, cât mai bine și să fac pasul mai sus”, a adăugat Șerban.

Hulbăr și frații Mâneran rămân pe margine pentru zărăndani.

Formații probabile:

Periam: Burtic – Siminiceanu, David, Mureșan, Bot – Mitre, Oancia – Kuhn, Gașpar, Gălățan – Sîntean.

Ineu: Merșca – D. Varga, Mendy, Șerban, Cahill – Zdrențan – Rucăreanu, Spătaru, Ndoye, D. Jurj –Toure.

Arbitri: Papp Csaba (Luduş – Mureş) – Andrei Sîncrăian – Vlăduț Gaspar (ambii din Târgu Mureş),

Observatori: SebastianMoisin (Oradea), Adrian Copăcean (Caraş Severin)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button