Campionatul Mondial Qatar 2022

Spania a doborât record după record în demonstrația de forță cu Costa Rica! Cine a marcat golul cu numărul 100 la „mondiale” pentru „Furia Roja”?





Rezultate contradictorii în ziua cu numărul 4 a „mondialelor” din Qatar. Croația și Maroc au oferit un duel fără sare și piper ce s-a încheiat cu scor alb, Japonia a produs una dintre marile surprize din istoria competiției supreme inter-țări după succesul cu 2-1 împotriva Germaniei, Spania a bătut record după record cu Costa Rica după un sec 7-0, în timp ce Belgia i-a mulțumit lui Courtois pentru că a apărat penalty-ul canadianului Davies și lui Batshuayi pentru golul de trei puncte. Vezi cotele Superbet ale echipelor de la Mondial şi alege-ţi favorita!

Recordurile Spaniei în meciul cu Costa Rica

Revenind la ceea ce a reușit „Furia Roja” în compania sud-americanilor vă prezentăm câteva recorduri bătute azi de formația lui Luis Enrique:

* Naţionala Spaniei a obţinut cel mai concludent succes, din istoria participărilor ibericilor la Campionatul Mondial. Victoria cu scorul de 7-0 împotriva Costa Ricăi reprezintă succesul la cea mai mare diferenţă de scor înregistrat la ultimele trei Campionate Mondiale.

* Spania nu a mai reușit să marcheze atât de repede 3 goluri din 1934, când avea 3-0 cu Brazilia în minutul 19.

* Golul lui Dani Olmo, de 1-0, a fost golul 100 marcat de Spania la un Campionat Mondial. Primul a fost contra Braziliei, în 1934.

* 7 șuturi pe poartă a avut Spania, toate au fost goluri. 82% a fost posesia ibericilor

* Barcelona a devenit al doilea club din lume care are doi titulari sub 20 de ani la un meci de Mondial, Gavi și Pedri. Primul club a fost Canon Younde (Camerun), în 1994

* Alejandro Balde este al 12-lea jucător care debutează pentru naționala de seniori a Spaniei la un Campionat Mondial. Ultimul a fost Albert Lugue (2002)

* Gavi (18 ani și 110 zile) și Alejandro Balde (19 ani și 36 de zile) sunt cei mai tineri debutanți la un Campionat Mondial din istoria Spaniei. Fabregas (19 ani și 41 de zile) deținea recordul

* Gavi a devenit al treilea cel mai tânăr marcator din istoria unui Campionat Mondial. Pele (17 ani și 241 de zile) și mexicanul Manuel Rosas (18 ani și 93 de zile) sunt primii doi
4 jucători sub 21 de ani a avut Spania (Pedri, Gavi, Balde, Nico Willams). Ultima națională care a făcut asta a fost Nigeria, în 2002. Singura țară europeană care a reușit această performanță a fost Iugoslavia, în 1930. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Rezultatele zilei de miercuri de la CM din Qatar:

Grupa E: 

Grupa E: Germania – Japonia 1-2

Gundogan 33 / Doan 75, Asano 83

Grupa E: Spania – Costa Rica 7-0

Olmo 11, Asensio 21, Torre 31 – penalty, 54, Gavi 74, Soler 90, Morata 92

Clasament Grupa E

Grupa F:

Grupa F: Maroc – Croaţia 0-0

Grupa F: Belgia – Canada 1-0

Batshuayi 44

Clasament Grupa F

 

Partidele zilei de joi, 24 noiembrie

Elveţia – Camerun (Al Janoub Stadium – Al Wakrah, 12:00), Grupa G

Uruguay – Coreea de Sud (Education City Stadium – Doha, 15:00), Grupa H

Portugalia – Ghana (Stadium 974 – Doha, 18:00), Grupa H

Brazilia – Serbia (Lusail Stadium – Al Daayen, 21:00), Grupa G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button