Șoimii Lipova

Stamate rămâne la Șoimii Lipova și preia atribuțiile de președinte ale lui Pop: „Am tot sprijinul oficialităților locale”




În ziua în care și-a anunțat demisia de la Șoimii Lipova, Radu Pop, președintele secției de fotbal, susținea că Virgiliu Stamate (68 de ani), conducătorul clubului, adică al tuturor secțiilor, va pleca și el. Lucrurile nu stau chiar așa, căci fosta glorie a fotbalului lipovan va merge mai departe, preluând chiar atribuțiile lui Pop.


Până una alta, Stamate așteaptă să fie încheiat din punct de vedere financiar sezonul 2022-2023, după care, în funcție și de semnalele primite de la autoritățile locale și a noului președinte al clubului care va fi numit în curând, va face strategia pentru campionatul ce vine. Totul ar trebui să plece de la figura lui Adrian Abrudean, care se mai află sub contract cu „șoimii” până în vara anului următor, dar care, de asemenea, va trebui să țină cont de noua proiecție bugetară. „În urma discuțiilor din aceste zile, am fost convins de către oficialitățile locale să-mi continui activitatea la clubul Șoimii Lipova, de această dată din postura de șef secție fotbal. Pentru funcția de președinte al clubului, pe care am avut-o eu până luna trecută, încă se caută soluții, sunt discuții, se va găsi cât de curând o persoană potrivită. Din noua postură aș vrea ca lucrurile să meargă într-o direcție bună și am tot sprijinul oficialităților locale. Practic, îmi voi începe activitatea de săptămâna viitoare, după achitarea drepturilor financiare către jucători. Avem câțiva jucători la final de contract, alții poate ar dori să plece, sunt lucruri normale în perioadele de transferuri. Va trebui să discut personal cu fiecare, să cântărim bine fiecare caz în parte și apoi împreună cu banca tehnică să trecem la alcătuirea lotului pentru sezonul viitor al Ligii a 3-a”, ne-a declarat Stamate.

Așadar, Lipova a umplut deja golul lăsat de Radu Pop cu un „oficial” prezent, la rândul său, în anturajul echipei de trei ani încoace. Cât despre ambițiile clubului de pe Mureș pentru sezonul ce vine e greu de vorbit acum, în condițiile în care încă se poartă discuții la primăria orașului despre soarta echipei de fotbal.

Un comentariu

  1. Felicitări! Un om foarte corect și preocupat care nu își dă aere ca le știe pe toate. Poate are și el de învățat dar cum îl ști noi acceptă sfaturile și nu le tine pe ale lui.
    Nu o sa fie mai rău decât a fost……

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button