ACB Ineu

Camerunezul Bekono e primul fotbalist african transferat de ACB Ineu în această vară, Sculici l-a „repatriat” și pe Buza!





Pentru a doua vară la rând, ACB Ineu transferă de pe „continentul negru”. Pe fundașul Mendy l-a și promovat la Universitatea Craiova, în timp ce Banam, Toure și Ndoye vor începe al doilea sezon în „alb-albastru”, tot în Liga a 3-a. Lângă aceștia ar mai trebui să ajungă 6 fotbaliști din Camerun și Senegal, prin intermediul lui Patrice Feussi, fostul jucător al celor de la UTA, FCM Târgu Mureș, Concordia Chiajna și Dinamo.

De fapt cinci, căci primul dintre ei e deja la Ineu și se numește Alexandre Bekono. E fundaș central, are 21 de ani și va intra rapid în programul de antrenamente al lui Cristian Sculici și Teodor Mihuț și ar și putea juca sâmbătă în amicalul cu Crișul Sântandrei. Dar, în următoarele săptămâni, în Țara Zărandului mai sunt așteptați alți cinci fotbaliști africani, un alt fundaș central, doi mijlocași centrali, un mijlocaș stânga și un atacant.

Până una alta, cel puțin în linia mediană, Ineul pare să se fi pus la punct pentru startul noului sezon. I-a luat rapid de la Crișul Chișineu Criș (grupare ce și-a anunțat retragerea din campionat) pe Sebastian Susan (27 de ani) și Balazs Buza (18 ani). De fapt, în cazul acestuia din urmă vorbim despre o „repatriere”, atâta timp cât fotbalistul e un produs al Academiei Brosovszky și care a fost cedat mai apoi la Csikszereda. De altfel, e împrumutat la Ineu chiar de la gruparea ciucană ce evoluează în liga secundă.

ACB Ineu începe noul campionat al Ligii a 3-a pe 25 august, pe teren propriu, împotriva vecinilor de la Gloria Lunca Teuz Cermei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button