ACB Ineu

Ineul, chemată să recupereze puncte în „fieful” marii surprize din Peciu Nou! Miculaiciuc: „Suntem acolo, tremurăm, nu ne mai convine egalul”





Ineul a terminat turul pe penultima poziție a clasamentului seriei a 8-a a Ligii a III-a, dar partea a doua a sezonului au început cu două eșecuri în derby-urile arădene cu Cermei (2-3) și Pecica (0-4) și ACB-ul e „lanternă roșie”. Iar meciul de sâmbătă se anunță unul de risc maxim, atâta timp cât „alb-albaștrii” se deplasează în județul Timiș, pe terenul marii surprize a din Peciu Nou.

Cristian Sculici și Teodor Mihuț au propus destui tineri fotbaliști în acest sezon, iar unul dintre câștiguri este Ion Miculaiciuc. Mijlocașul de 16 ani a prins destule tricouri de titular, ultimul chiar etapa trecută, cu Pecica. „Ne-am ținut bine 40 de minute, am avut ocazii de gol, dar iar suferim la finalizare. Nu marcăm cu toate că ne creăm multe situații. Am intrat destul de moi după pauză, era deja 0-2 și am luat rapid alte două. Și la acel scor am jucat bine, am ținut de minge, am avut situații, dar nu am marcat. Ne-am propus în vară, adică să nu mai avem emoțiile de anul trecut și suntem tot acolo, tremurăm. Am avut și surpriza unei serii mai puternice, echipele din Timiș sunt mai tari decât anul trecut, mai este și FC Bihor, iar cu arădenele ne cam împărțim punctele și suntem iarăși în suferință, alături de Cermei și nou promovata Socodor. Avem program greu în continuare, dar vom mai face puncte”, afirmă Miculaiciuc.

Primul prilej vine sâmbătă, de la ora 14, la Peciu Nou, în fața nou promovatei ce e a treia forță a campionatului după 11 runde. „Sunt surpriza seriei, au mulți jucători cu experiență, au promovat și-au cam păstrat lotul. În tur am făcut 0-0 la Ineu, iar acum suntem obligați să mergem la victorie. Suntem într-o poziție dificilă în campionat și avem nevoie de puncte. E adevărat că încă mai lucrăm la moral, dar sperăm ca până sâmbătă să fim bine, să ne concentrăm pe ce avem de făcut și să scoatem un rezultat pozitiv. Lotul este în regulă, mai puțin Voștinar și Spătaru, care sunt accidentați. A revenit Clipotă după suspendare, în rest suntem pregătiți să ne batem pentru toat punctele la Peciu Nou”, mai adaugă tânărul mijlocaș de bandă care are tot viitorul în față: „Muncesc zilnic, mă pregătesc serios îmi doresc să ajung cât mai departe”.

Formații probabile:

Peciu Nou: Brașoveanu – Rosenblum, Mera, Scutariu, Ureche – Gania, Ignea – Voroș, Dobie, Făndel – M. Enciu.

Ineu: Merșca – Zdrențan, Clipotă, Șerban, Bekono – Kone – Miculaiciuc, N. Călin, Susan, Udrescu – Toure.

Arbitri: Csaba Papp (Luduş – Mureş) – Petru Irina, Ludovic Zifceac (ambii din Oradea)

Observatori: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Antonie Burtea (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button