ACB Ineu

Ineul se agață de un rezultat pozitiv la Pecica, Sculici ar putea debuta un mijlocaș francez! Zdrențan: „O să fie foarte greu, nu stăm bine nici valoric, nici numeric!”

Fotbalul din Ineu nu trăiește cele mai bune vremuri. Echipa „satelit” tocmai a fost retrasă din Liga a IV-a, unde era ultima în clasament și încasa înfrângeri usturătoare când se deplasau doar copiii, însă nici formația din eșalonul terț nu e cu mult mai brează.

ACB-ul a pierdut și derby-ul suferinței de la Socodor, la scor de neprezetare (0-3) și e tot mai singură în fundul clasamentului din seria a 8-a a Ligii a III-a. „Noi am vrut să câștigăm la Socodor, dar – din păcate – nu prea putem la ora actuală nimic. Deși am dominat ca posesie cât de cât, a fost fără ocazii, nu am avut nimic concret”, afirmă Dacian Zdrențan, unul dintre liderii echipei de pe Crișul Alb.

De pe ultima poziție în clasament, Ineul începe play-outul pe terenul formației de pe locul 5, sâmbătă de la ora 15. Progresul Pecica a pierdut în ultima etapă a sezonului regular șansa de a juca în play-off, e rănită în orgoliu și vrea să facă ravagii în play-out. „Mergem la Pecica, o să fie foarte greu pentru noi. Din punctul meu de vedere, sunt o echipă de play-off, vom încerca să obținem ceva. Situația noastră este proastă, nu stăm bine nici valoric, nici numeric, nici financiar. Nu știu dacă îi afectează pe cei de la Pecica faptul că sunt nevoiți să joace în play-out, știu doar că au jucători buni, cu calitate și 100% vor să fie primii, poate chiar să câștige toate meciurile”, mai susține „închizătorul” de 26 de ani al lui Cristian Sculici.

Ineuan get-beget, Zdrențan ar dori să știe exact ce-i rezervă viitorul din punct de vedere fotbalistic, mai ales că are și o meserie de care se ocupă în paralel, chiar și în cadrul clubului. „Personal vreau să mai continui să joc, o fac mai mult de plăcere. Am și o meserie bună, de kinetoterapeut și, dacă nu se schimbă ceva, nu mai vreau să vin să mă fac de râs, să ne arate oamenii cu degetul. Poate că de la vară se schimbă ceva, indiferent de ligă. Adică să jucăm acolo unde ne e locul, dar să avem condiții mai bune. Mai sperăm ca orașul Ineu să fie implicat mai mult”, mai afirmă fotbalistul.

Cristian Sculici și Teodor Mihuț nu vor conta la Pecica pe Daniel Călin, care e accidentat, dar l-ar putea debuta pe francezul cu origini tunisiene, Sofiane Bouteraa. Acesta e un mijlocaș central de 28 de ani, care e de aproape o săptămână la Ineu și pare pregătit să joace pentru nou sa echipă. Și la Ineu sunt așteptați la începutul săptămânii viitoare trei fotbaliști senegalezi, un fundaș și doi mijlocași. Aceștia se numesc: Pape Arona Ndiaye (28 de ani),
Ngalla Mbengue (20 de ani) și El Hadji Amadou Thiam (21 de ani) și ar trebui să ajungă în „alb-albastru” încă din toamna anului trecut, dar nu s-a întâmplat asta din motive birocratice.

Revenind, la Pecica, Ineul ar putea intra pe teren în formula: Merșca – Bekono, Clipotă, Șerban – Zdrențan – Miculaiciuc, Ndoye, Bouteraa, Udrescu – Ioniac, Susan.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button