ACB Ineu

Ineul propune trei noi fotbaliști senegalezi pentru play-outul Ligii a 3-a, care ar putea debuta cu Cermeiul! Sculici: „Speranțele noastre se leagă și de ei!”

ACB Ineu și-a completat lotul, din această săptămână, cu alți trei fotbaliști srăini. Fundașul Pape Arona Ndiay (28 de ani) și mijlocașii Ngalla Mbengue (20 de ani) și El Hadji Amadou Thiam (21 de ani) au ajuns din Senegal în orașul de pe Crișul Alb pe ruta Dakar (Senegal) – Istanbul (Turcia) – București și sunt la dispoziția staffului tehnic al „alb-albaștrilor”.

Iar antrenorii ineuani speră ca cei trei, plus francezul de orgine tunisiană, Soufiane Bouteraa, care a și debutat în eșecul de la Pecica (0-1), să aducă puțin entuziasm și încredere în tabăra unei formații care a pierdut ultimele zece partide oficiale, toate din returul seriei a 8-a a Ligii a III-a și prima din play-out. „I-am văzut la un singur antrenament, cel din această seară, ei ajungând azi noapte după aproape două zile pe drum. Încă nu m-am putut edifica asupra calităților lor, nici nu știu cât pot din punct de vedere fizic, dar – oarecum – multe din speranțele noastre se leagă de ei și Soufiane. Cu calitatea lor, dar mai ales cu dorința de a se afirma la noua echipă, într-o altă țară, s-ar putea să-i tragă și pe restul băieților după ei. Avem neapărat nevoie de o primă victorie care să ne descătușeze puțin, sperăm să o obținem chiar vineri, nici nu mai contează adversarul. Orgolii arădene sau zonale pentru noi nu există, ci doar punctele”, a spus Cristian Sculici, care acum are 8 jucători străini în lot.

Și, totuși, adversarul este unul special, căci pe „Central” vin vecinii din Cermei, care, la rândul lor, nu o duc prea bine în ultima vreme. De altfel, formațiile ce se întâlnesc vineri, la Ineu, sunt singurele din serie ce nu au câștigat nici măcar un punct în 2024. „Nici moralul lor nu e prea bun, dar – totuși – au dublul punctelor noastre în clasament și încă sunt peste linie. Practic, noi nu avem decât șansa victoriilor ca să ieșim de acolo, mai ales în fața uneia dintre cele două echipe cu care – se pare – ne batem să evităm locurile 9 și 10. Nu ne-am întâlnit cu ei în amical, în iarnă, ca să știu exact cum joacă în acest an, dar, după numele transferurilor, e clar că sunt mai puternici decât în toamnă. Însă, orice echipă are și slăbiciuni, sper să profităm de ele. Dar, și mai mult sper să nu mai facem noi greșeli, cadouri și să jucăm ceea ce antrenăm. Rămâne de văzut câți dintre jucătorii noi voi folosi vineri, mai am două antrenamente să văd cât ne-ar putea ajuta ei acum, căci e clar că au nevoie și de o perioadă de acomodare”, a adăugat antrenorul principal al formației de pe ultimul loc din C8.

Deși și-a reluat antrenamentele, portarul Tulcan încă nu poate fi utilizat, așa că, cel mai probabil, cu Cermeiul vor intra pe teren: Merșca – Spătaru, Clipotă, Șerban, Buza – Zdrențan – Călin, Ndoye, Bouteraa, Udrescu – Susan.

Arbitri: Florin Saladea – Andrei Pîslarui (ambii din Arad) – Roxana Humița Cismaș Malac (Timişoara)

Observatori: Dan Miholcea (Bocşa), Ion Lupșa (Timişoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button