Socodor

Socodorul nu mai vrea să o ierte pe Periam și în play-out! Clej: „Să-i batem cu armele lor, mai ales că jucăm acasă!”





Sorții, dar și faptul că județul Arad nu a fost în stare să ajungă cu nicio echipă în play-offul Ligii a 3-a, face ca Avântul Periam să aibă o a doua parte a sezonului 100%…arădeană. După ce au încheiat perfect sezonul regular cu Socodor, Ineu și Cermei, timișenii s-au trezit în play-out și cu Pecica și Lipova. Doar că trupa lui Răzvan Leuca s-a liniștit mult după cele 12 puncte din 12 posibile cucerite în 2024, stă liniștită pe poziția a 7-a, departe de probleme și chiar joacă fără nici o presiune.

Asta ar putea să o ajute sâmbătă, de la ora 17, în deplasarea de la Socodor, cea cu care – de altfel – și-a și început seria pozitivă din acest an calendaristic, după un succes cu 2-0. „Altceva speram de la meciul cu ei din prima etapă a acestui an, dar ne-au surprins pe două atacuri și aia a fost. Au fost mai pragmatici, degeaba am jucat noi binișor, căci fotbalul se joacă pe goluri. La acea vreme, cei de la Periam erau foarte concentrați, acum nu știu, după ce au câștigat tot ori au un moral și mai bun, ori ar putea să se relaxeze puțin. Și într-un caz și în celălalt, trebuie să ne facem jocul, să profităm de orice greșeală a lor, să-i batem – cumva – cu armele lor. Ne-am mai revenit și noi ca joc și moral, am bătut Ineul clar acum două etape, iar la Lipova, cu puțin noroc și un penalty pe care ar fi trebuit să-l primim, puteam scoate ceva. Dar, acum a trecut, ne concentrăm pe meciul cu Periamul, jucăm acasă și trebuie să câștigăm. Revin și Ciornei și Țoca, absențe importante pentru noi, la Lipova, trebuie să dăm totul pentru cele trei puncte, căci va fi o luptă grea pentru salvare, cu Ineu și Cermei”, susține Daniel Clej, un veteran al Ligii a 3-a la 24 de ani, ținând cont că a debutat în acest eșalon, la CS Ineu, la doar 16 ani.

Mijlocașii Turcuș (eliminat chiar cu Periamul și suspendat pentru 6 runde) și Șerengău (care se va opera de ligamente încrucișate) sunt singurele absențe certe ale celor de la Socodor cu Periamul. Trupa lui Darazs și Cameniță ocupă locul 9 (retrogradabil) după prima rundă din play-out, dar e la un singur punct de Cermei, ocupanta poziției a 8-a ce înseamnă salvarea.

Mucha – Clej, Pele, Gherheș, C. Covaci – Țoca, Daina – Ciornei, Lezeu, D. Covaci – Mercioiu ar putea fi primul „11” pe care Socodorul îl va alinia cu Avântul Periam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button