Crisul Chisineu-Criș

Crișul se mulțumește și nu prea cu un punct la Periam în 10 contra 11! Stupar: „Ca și joc și ocazii meritam mai mult, felicit băieții pentru reacție”





Crișul Chișineu Criș leagă în premieră stagională două meciuri cu rezultate pozitive, dacă în cazul formației „alb-albastre” remizele cu Ghiroda și Giarmata Vii și Avântul Periam pot fi considerate pozitive. Și, ținând cont de istoria ambelor întâlniri, cele două puncte nu sunt de lepădat. Dacă în disputa de săptămâna trecută, trupa de pe Crișul Alb a jucat în zece oameni în ultimele 25 de minute, astăzi, la Periam, Alin Pavel a fost eliminat de pe teren duă nici 25 de minute de joc.

A fost, practic, episodul ce a influențat în mare parte desfășurarea ostilităților, cu toate că băieții lui Dan Stupar, Remus Lung și Ovidiu Pașcalău au lăsat deseori impresia că pot scăpa în câștigători chiar și în inferioritate numerică.  „Pavel a făcut un fault frontal, din alunecare, ce merita un cartonaș galben. Nu l-a prins pe jucătorul advers cu piciorul în gazon, nu a avut nicio intensitate foarte mare, drept dovadă că cel faultat a jucat mai departe bine mersi. Mai mult, faultul era la 70 de metri de poarta noastră, nu a oprit o fază periculoasă a gazdelor, nu am înțeles decizia arbitrului. Cu atât mai mult cu cât duă vreo 5 minute, un jucător advers (n.a. Siminiceanu) a făcut un fault similar și a luat doar cartonașul galben. Nu știu ce se întâmplă, dar nu ne înțelegem prea bine cu arbitrii în acest debut de sezon, cu Lipova, în Cupă, am luat roșu în minutul 8, azi prin minutul 20, iar etapa trecută prin 70. Mai în glumă mai în serios, trebuie să antrenăm și jocul în 10, cu toate că băieții au demonstrat că se descurcă și azi”, a comentat Dan Stupar episoadele eliminărilor din rândul echipei sale.

Într-adevăr, Crișul a întors confruntarea de la Periam de la 0-1 la 2-1, dar – până la urmă – a trebuit să se mulțumească cu un singur punct. „Până la urmă, echipa,băieții au avut reacție și-i felicit pentru asta. Nu au acuzat nici golul de 1-0 al gazdelor, nici eliminarea rapidă și au marcat de două ori, ba chiar am avut și ocazia să facem 3-1 și apoi 3-2. Barbu a avut o ocazie imensă prin minutul 80 la scorul de 2-2. Sigur, ne-am propus mai mult în meciul de la Periam, după joc poate că am și fi meritat, dar în 10 contra 11 nu e niciodată ușor de jucat mai ales în deplasare. Independent de deciziile arbitrilor, creșterea în joc se vede de la meci la meci, ne lipsesc doar punctele. Nu e deloc ușor să faci o echipă aproape de la zero, să-i implimentezi unele principii de joc într-o lună, două și să obții rapid și rezultate, căci – într-adevăr – la Crișul e normal să fie pretenții pentru investițiile care s-au făcut. Sperăm să culegem mai mult din meciurile ce vin, conform jocului prestat și ocaziilor create, deși etapa viitoare ne așteaptă un meci infernal la Lipova, cu una dintre candidatele la promovare. De fapt, apele cam încep să se împartă, cu Reșița, Lipova și Ghiroda în față,  pe locul 4 poate ajunge oricine din punctul meu de vedere, eu sper și vreau să fim noi aceia”, a adăugat Stupar.

Cu 5 puncte strânse după tot atâtea etape,  Crișul e pe pe poziția a… 5-a în C8 cel puțin până la meciul de mâine, dintre Pecica și Lipova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button