National Sebis

Stoican: „Trebuia să încheiem mai repede conturile, locul nostru este în frunte”





Fără jucători de la prima echipă, ba chiar și fără Mailat, Fridrich sau Vasi, jucători care au destule minute la Liga a 3-a, Poli II a rămas în joc până la ultimul fluier în partida cu Național Sebiș. Formația de pe Crișul Alb a făcut o primă repriză bună, a și marcat pe finalul ei, dar a și ratat destul de mult, ratări ce puteau s-o coste la ocazia lui Pădurariu la ultima fază.

„Nu am făcut un meci foarte bun, dar câteodată e bine și așa atâta timp cât echipa câștigă. Trebuia să profităm de jocul bun din prima parte și să închidem mai repede conturile, să intrăm măcar cu 2-0 la pauză. Nu am făcut asta și, treptat, am intrat în jocul copiilor, terminând cu ceva emoții partida. Nu știu dacă Poli a aruncat tot ceea ce avea mai bun azi în luptă, știu doar că am văzut destui fotbaliști interesanți, ca Bîrnoi, Podină, dar și alții. Una peste alta, cele trei puncte ne duc acolo în vârf, unde, zic eu, ne este locul. Mai avem meciuri grele, două consecutive afară, dar ne propunem să terminăm turul în fruntea clasamentului”, a spus Ilie Stoican, antrenorul secund al „alb-albaștrilor”, la finalul meciului Poli II – Sebiș 0-1.

Călin Cojocaru a ales bine utilizând doi dintre fotbaliștii care de obicei rămâneau pe bancă. „Ne bucurăm pentru Igor (n.a Basic), care, pe lângă gol, a și jucat destul de bine. Ca și restul liniei de fund, de altfel. Apoi, cred că Roman a făcut cel mai bun meci al său de când este la Sebiș. Păcat că nu a și marcat, deși a avut două situații bune, dar dacă o ține pe linia asta, o poate face etapele ce vin”, a adăugat Stoican, fost mijlocaș la Poli Timișoara.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button