Crisul Chisineu-Criș

360 de minute estivale fără gol primit: Crișul Chișineu Criș – Unirea Sântana 2-0





Proaspăta divizionară terță arădeană a disputat al treilea joc al verii, iar deznodământul a fost același ca și în precedentele: victorie la zero. De data aceasta, victima a fost Unirea Sântana, una dintre cele mai solide formații de Liga 4-a, cu câteva noutăți de lot: italienii Carmine de Palma și Francesco Coppola, dar și ex. pecicanul Radu Popa.

Și la Crișul a apărut Alex Deliman, fundașul crescut de UTA, care a făcut parte din lotul Sebișului, dar diferența pe tabelă au făcut-o doi dintre componenții vechi ai lotului. Este vorba de Nicu Modan, care a pus latul la centrarea în fața porții a lui Piț și Remus Lung, care a atacat colțul scurt la cornerul bătut de Pirtea. Tot golgheterul Modan a ratat alte ocazii bune în prima parte, dar și Sântana a avut ocaziile sale. Cea mai mare i-a aparținut lui Bud, care a ratat un penalty, în timp ce reușitele lui Ginghină și Coppola au fost anulate pe motiv de offside.

Așteptând și intrarea în circuit a lui Alin Gligor, care acuză ceva probleme de sănătate, Adi Abrudean este aproape de a-și defintiva lotul pentru primul sezon de Liga 3-a la Criș, după 34 de ani. „Sântana, una dintre formațiile foarte bune din județ, ne-a întins serios, antrenamentul prin joc a fost foarte bun pentru noi. Deși rezultatele din amicale nu sunt importante, mă bucur că nu luăm gol, dar siguranța aceasta trebuie păstrată și în campionat. Lotul este definitivat aproape sută la sută, mai așteptăm un junior portar”, ne-a mărturisit „Știli” Abrudean, care, marți, întâlnește colega de eșalon, Național Sebiș.

Pentru „uniriști” a fost ultimul test înainte de debutul noii stagiuni de Liga 4-a. „Test foarte bun, împotriva unei echipe dintr-un eșalon superior. Practic, diferența s-a făcut în special la capitolul experiență, dar și valoric. Oricum, implicarea a fost bună din partea jucătorilor, suntem în mare măsură pregătiți de debutul în noul campionat”, a menționat Dan Cuedan după testul de la Șimand.

Formații:

Crișul: Mucha – Deliman (46 Maghici), Al. Pavel, Ianc, Siminic (46 Lezeu) – Clej (46 Gavrilescu), Stegaru, Gâlcă – Piț (46 Ciornei), Modan (46 Al. Mihai), Buduru (46 Pirtea).

Sântana: Mitrea – Toader, De Palma, Paven, Peia – Mateiu (R. Popa) – Marc, Martin, Ginghină – Stanciu, Bud. După pauză au mai jucat: Csurka – Politic, Coppola, Hojda, Parlapan, Andiese, Crișan.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button