National Sebis

Sebișul, tot în criză de efectiv și în „fieful” Corvinului: „Suntem puțini, dar cu atitudine și dorință de afirmare”





Situația fotbalului sebișean, respectiv a clubului Național Sebiș, pare un butoi cu pulbere, gata să explodeze oricând. Nu mai departe în ședința de Consiliu Local de la începutul acestei săptămâni, când trebuiau aprobați 400 de mii de lei pentru gruparea fotbalistică, s-a iscat ultimul scandal pe această temă și perspectivele nu sunt deloc roz. În tot acest timp, cei care suferă sunt antrenorii și jucătorii, care și așa sunt rari ca porumbii și nici nu câștigă mare lucru comparativ cu predecesorii lor.

Deși nu au făcut un meci tocmai rău, sebișenii au cedat toate punctele, acasă, în fața vâlcenilor de la Horezu. Mâine, vor merge tot în 13-14 jucători la Hunedoara, pentru disputa cu Corvinul, care dorește să se revanșeze, la rându-i pentru eșecul din prima rundă, 2-4, la Dăești. „Ne așteaptă o deplasare grea, pe terenul unei echipe de tradiție ce visează să revină în lumina reflectoarelor în fotbalul românesc, dar până atunci sunt într-o perioadă de reconstrucție, de căutări. Ambele echipe am început cu stângul acest campionat, așa că sâmbătă va fi care pe care pentru primele puncte. Noi ne-am pregătit bine, am mai corectat din problemele pe care le-am văzut la prima etapă, chiar dacă lotul este același. Suntem puțini, dar cu atitudine și dorință de afirmare. Am luat informații despre adversar, sper să ne ajute ce am aflat, am pregătit cu băieții tactica pentru a putea contracara jocul lor și să scoatem un rezultat pozitiv. Mergem la Hunedoara cu gândul de a face un joc bun, dar să și obținem punct sau puncte pentru clasament”, a menționat Dănuț Șomcherechi, tehnicianul băimărean al Naționalului.

Formații probabile:

Hunedoara: Apostol – Cr. Creciunesc, Ionică, Lehel, Cr. Bulardă – D. Creciunesc, R. Cristian – Bloj, Kocsis, Marinca – Vasinc.

Sebiș: Moroz – A. Pop, Forisz, Bărbuți, Cornea – Hojda, Bandula – Susan, Chiș Toie, Vereș – Balha.

Arbitri: Constantin Olaru (Râmnicu Vâlcea) – Viorel Pânzaru (Brașov), Zsolt Biro (Belin). Observatori FRF: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Cătălin Pașcanu (Cugir)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button