Crisul Chisineu-Criș

Se respiră aer tare în Crișul – Dumbrăvița! Abrudean: „Mizez pe ambiția și inteligența noastră în joc”





După UTA, Crișul Chișineu Criș e cea mai inspirată formație angrenată arădeană în competițiile de seniori organizate de FRF, în debutul stagiunii 2019-2020. Trupa lui Adi Abrudean e singura divizionară terță din județul ce a acces în turul patru al Cupei României, iar în campionat a luat primul punct pe terenul conjudețenei din Pecica.

Sigur, rezultatul ar fi trebuit să fie și mai bun dacă ținem cont că s-a jucat 10 contra 11 mai mult de o oră de joc, însă „alb-albaștrii” s-au revanșat rapid cu un set la zero în fața altor „verișori”, cei din Cermei, în Cupă. Până la urmă, a fost și o ultimă repetiție utilă în fața celei mai puternice reprezentante a județului Timiș și în nou sezon al eșalonului trei, care – însă – a început slab sezonul. „Dumbrăvița au un lot mai valoros decât anul trecut, jucători buni, va fi greu, dar vom pregăti meciul foarte bine și vrem să câștigăm. Am încredere 100% în băieți, putem să ne atingem obiectivul, cele trei puncte.  Și anul trecut am avut meci greu cu ei aici (n.a. s-a încheiat 1-1 cu golul timișinelor venit în prelungiri, din penalty), acum va fi mult mai greu, dar mizez pe ambiția și inteligența noastră în joc”, a spus Adi Abrudean, care nu va conta în continuare pe fundașii Blănaru, Pavel și Suslak, în timp ce Onuțan e incert. Altfel, Alex Birău, piesă importantă pentru „Știli” în acest sezon își va înfrunta foștii colegi și antrenori.

Dumbrăvița a cedat toate punctele pe teren propriu cu Deva și să se revanșeze rapid. Prin urmare, Drăghici și colegii săi ar trebui să fie extrem de motivați sâmbătă, pe arena „Aurel Ardelean”, unde orice e posibil. „Vrem să spălăm rușinea de la meciul cu Deva. Nu neapărat rezultatul m-a nemulțumit, cât maniera de joc și atitudinea băieților mei. Inexplicabil zic eu, pentru că de obicei echipele pe care le antrenez eu au o calitate sigură, au atitudine. De data asta, nu am avut atitudine, am intrat relaxați, un pic pe vârfuri. Suntem conștienți că nu avem încă o echipă, dar avem un lot bun. Cu siguranță vom avea o echipă într-un timp cât mai scurt, dar ceea ce pot spune este că la Chișineu Criș echipa mea va avea, cu siguranță, atitudine. Mi-aș dori să facem primul punct sau primele puncte, noi mergem la Criș să câștigăm. Vom face tot ce depinde de noi să reușim, deși ne așteaptă un meci foarte foarte greu acolo, pentru că formează o echipă bună, o echipă cu jucători valoroși și au moral foarte bun după 6-0 cu Cermei în Cupă. Au un antrenor bun, un manager bun și beneficiază de condiții foarte bune. Cu toate acestea, vom face tot ce putem pentru a ne întoarce cu puncte de la Chișineu-Criș. La meciul de Cupă au folosit echipa de bază, plus minus doi jucători. Lotul lor nici nu este foarte numeros, au câteva accidentări, dar, dinc ce am văzut eu, și cunoscându-i, au folosit aproape echipa ideală pe care o poate forma <<Știli>>. Am mai adus un junior de la ASU (n.a. fundașul stânga Dragos Coroiu), lotul este complet dar încă nu am rezolvat problema cu Străuț, sper să-l avem până la meciul de sâmbătă. Acesta este lotul pentru turul de campionat, nu prea mai putem face nimic în câteva zile. Însă, în fotbal nu se știe, peste noapte poate să apară un transfer, dar atunci trebuie să mai și plece unul-doi jucători din echipa noastră”, a punctat și Sorin Bălu, tehnicianul „alb-verzilor”.

Partida începe sâmbătă, 31 august, la ora 18, prețul biletului de intrare fiind de 5 lei.

Crișul: Zamfir – Ciornei, Sabău, Calvin, Birău – Ember, Mărmăneanu, Cocian – Piț, Modan, Roșu.

Dumbrăvița: Miklos – Bilia, Telescu, Bogdan, Siminic – Boldea, Codrea – Briciu, Făgărăşanu, Morariu  – Drăghici.

Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – Dragoș Popa (Cluj), Lazăr Seiche (Sălaj).

Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Marius Ștefan (Orăștie)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button