Crisul Chisineu-Criș

Crișul curge lin pe locul 2! Abrudean: „Organizare bună a jocului, e foarte important că suntem la al treilea meci la rând fără gol primit”





Chișeuanii au sărbătorit până în miez de noapte succesul din derby-ul de acum trei etape cu Șoimii Lipova și par să fii știut încă de atunci valoarea acestuia. Echipa s-a deblocat și a luat maxim de puncte în ultimele trei săptămâni pentru un loc 2 obținut la golaveraj în fața celor de la Becicherecu Mic, Flacăra Horezu și Progresul Pecica.

Ultima ispravă a venit în compania oltenilor din Filiași, care impuseseră remiza la Cermei la precedenta vizită în orașul nostru. „Suntem bucuroși că am câștigat în compania unei echipe destul de periculoasă în anumite momente de joc. Am jucat bine, am avut o bună organizare de joc, puteam să ne majorăm mai repede diferența de scor, dar indecizia din unele momente a făcut ca acest lucru să se întâmple abia pe final. Băieții au făcut mare risipă de efort, au alergat, au blocat adversarul și ca o consecință a rezultatelor din acestă etapă iată-ne pe locul doi. Mai important pentru mine este că suntem la al treilea joc la rând fără gol primit, cu maxim de puncte și putem privi cu optimism ce se va întâmpla în continuare”, a spus Adi Abrudean după succesul cu 2-0 în fața trupei lui Ciurea.

Marcatorii golurilor au fost  juniorii C&C. Cu reușita lui Angelo Cocian, Crișul a urcat pe locul 3, iar cu cea a lui Marian Codrea până pe 2. „Cocian a avut nevoie de minute, căci calitate are har Domnului. Codrea a intrat din postura de rezervă și a marcat pentru liniștea noastră. Este un jucător harnic și ne ajută când apelăm la el, dar chiar și Blănaru și Suslak, ceilalți jucători veniți de pe bancă, au conlucrat la golul al doilea. Avem un lot redus numeric și fiecare jucător este important”, a adăugat „Știli”.

Succesul contra Filiașului a făcut și mai dulce majoratul portarului împrumtat de la UTA, Rafael Zamfir. „În primul rând, îi dedicăm victoria lui Zamfir. Face 18 ani chiar astăzi, îi dorim să muncească bine, iar noi avem grijă de el. Dar, această victorie o dedicăm și suporterilor noștri și comunității din Chișineu-Criș care ne sprijină și ne oferă condițiile necesare pentru a face fotbal de calitate”, a încheiat Abrudean.

Runda cu numărul 9 vine cu derby-ul de clasament al seriei a IV-a. Crișul se deplasează sâmbătăt la Filiași, pentru a da piept cu liderul neînvins al campionatului, FC U Craiova.

 

Crișul Chișineu Criș – ACSO Filiași 2-0

Au marcat: Cocian 17, Codrea 88

Crișul: Pășcălău – Onuțan, Sabău, Calvin, Piț – Ember, Pavel, Cocian (67 Clej) – Mateucă (80 Suslak), Modan (87 Blănaru), Roșu (76 Codrea). Rezerve neutilizate: Zamfir – Lung. Antrenor: Adrian Abrudean.

Filiași: Munteanu – Almic, Moț, Gherghina, Crușoveanu – Kovari, Calu, Pătrașcu (46 Crețu), Baciu (67 Mirescu) – Armășelu, Ghighilicea. Rezerve neutilizate: Bosnea – Lambu, Tescan. Antrenor: Gigi Ciurea.

Arbitri: Dragoș Lunca (Cluj) – Zsolt Kopriva (Satu Mare), Gheorghe Tarba (Maramureș)

Observatori: Cosmin Danciu (Hunedoara), Dorin Micșa (Timișoara)

 

4 comentarii

  1. Bravo băieți, faceti cinste oraselului nostru, suntem mândrii de voi! La anul promovăm si noi si Lipova, noi in liga a doua, iar ei vor reveni in a treia?

    0
    0
    1. Tu esti nesimtit maxim . Cred ca cea mai mare obsesie a ta este Lipova . Esti penibil cu comentariile tale la.adresa Lipovei. Lauda-ti echipa savureaza victoriile voastre si taci ghibitule.ca iti pute gura .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button