Crisul Chisineu-Criș

Crișul și-a betonat flancul drept cu juniorii UTA-ei Haloș și Pătlăgică: „Îi mulțumim echipei emblemă a județului pentru colaborare și-i dorim multă baftă în Liga 1”





După ce și-a încheiat drumul, în manieră dramtică (3-4 la penalty-uri), în semifinala Ligii Elitelor cu Dinamo, echipa de juniori mari ai UTA-ei își va în împrumut mulți dintre jucători. Pentru cei mai  bine cotați se caută variante de Liga 2-a, însă și eșalonul terț e luat în calcul.

Așa se face că Andrei Haloș, fundașul dreapta al grupei de 2001, a devenit deja jucătorul celor de la Crișul Chișineu Criș până în vara anului următor. Originar din Șimand, Haloș va acoperi un flanc lăsat liber de plecarea în străinătate unui alt utist, Răzvan Onuțan. Dar, tot pentru flancul drept al „alb-albaștrilor” e luat în calcul și un alt fotbalist talentat al „roș-albilor”. E vorba despre Alexandru Pătlăgică, născut în anul 2003, care s-a aflat în negocieri avansate și cu Lipova. „Ne bucurăm de venirea celor doi talentați fotbaliști care la prima vedere concurează pe același post, dar, la o adică, pot evolua amândoi. Din câte am observat, oricare din cei doi poate evolua și mai sus, la mijloc, așa că apreciem polivalența lor. În cărți acolo ar mai fi și Dennis Tambor, fotbalist de 2003 sosit tot de la UTA, club ce ni i-a lăsat în continuare la Criș pe portarul Zamfir și fundașul Sabău. Chiar am dori să-i mulțumim echipei emblemă a județului pentru colaborare, o felicităm pentru promovare și-i dorim multă baftă în Liga 1”, a transmis Adrian Abrudean, antrenorul Crișului.

Deținătoarea bronzului ediției precedente de campionat a intrat în cea de-a doua lună de pregătire, fără a avea posibilitatea de a susține jocuri amicale. „Managerul Dani Cherecheși e la București , la legitimări, ocazie  cu care sperăm să afle lucruri concrete despre planul Federației în ceea ce privește Liga 3-a. Vorbim în special de obligativitatea testărilor și mai ales de cât de des ar trebui ele repetate. Se știe că la acest nivel bugetele cluburilor nu-și permit prea multe  cheltuieli extra, mai rămâne de văzut și dacă vom putea începe sezonul pe 29 iulie”, a adăugat „Știli”.

În altă ordine de idei, să spunem că Piț et. comp. continuăm pregătirile zilnice pe terenul „Aurel Ardelean” din Chișineu Criș. Sebastian Budur (unul dintre  cele două transferuri estivale la nivel de seniori, alături de Gabi Siminic) acuză probleme la gleznă și e menajat timp de câteva zile.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button