Crisul Chisineu-Criș

Crișul, în căutarea unui atacant după plecarea lui Marian Codrea! Ce le transmite „Știli” Abrudean celor de la Zăbrani după ratarea promovării?





Până la urmă, Crișul Chișineu Criș se desparte de amibii frați Codrea în această vară. După fundașul Mario la începutul verii, a venit și ziua saluturilor și pentru Marian, atacantul de 21 de ani al „alb-albaștrilor”, care ajunge aproape de casă pentru a îmbrățișa și o carieră profesională în structurile MAI.

Orginari din Cugir, Mario și Marian Codrea vor evolua din noul sezon pentru Unirea Alba Iulia, tot în Liga 3-a. „Sunt jucători în care ne punem speranțe, tineri, care promit. Sperăm să fie o colaborare benefică, să ne ajutăm unii pe alții”, a transmis „principalul” Unirii Alba Iulia, Adrian Bicheși, citat de ziarulunirea.ro.

Prin urmare, gruparea de pe Crișul Alb trebuie să se orienteze spre alți atacanți. „Îi urăm baftă lui Marian în tot ceea ce urmează să fac, iar noi trebuie să ne acoperim după plecare sa. Am discutat deja cu câțiva impresari, care ne-au propus diferite nume. E vorba în special de jucători tineri, dar avem două-trei piste și din rândul fotbaliștilor cu experiență”, ne-a declarat Adrian Abrudean.

Crișul și celelalte divizionare terțe nu au certitudinea că vor începe noul sezon fotbalistic pe 29 august și nici măcar nu cunosc componența seriilor. Aceasta ar putea fi schimbată, din moment ce în zonă au mai promovat Progresul Ezeriş (Caraș Severin), Avântul Periam (Timiș), ca și câștigătoare a barajelor, dar și formații de pe locul secund, precum Sportul Șimleu Silvaniei (Sălaj), Măgura Cisnădie (Sibiu) și CS Ocna Mureș (Alba).

Clasată pe ultimul loc în Regiunea A Vest, Victoria Zăbrani nu are nicio șansă să fie invitată de FFR în Liga 3-a. „Îmi pare rău că echipa din Zăbrani nu a promovat în Liga 3-a, cu atât mai mult cu cât am trecut și eu pe acolo și știu ce mult și-ar fi dorit oamenii de acolo o astfel de performanță. Acum, cel mai important este să nu dezarmeze, ci să confirme parcursul bun din campionatul trecut și, eventual, să mai încerce să promoveze la anul”, consideră „Știli” Abrudean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button