Crisul Chisineu-Criș

Crișul a părăsit fotoliul de lider! Abrudean: „Și Pecica ne-a pus unele probleme şi rezultatul este cumva echitabil, sper să jucăm cu Ezerișul!”Lider aproape tot sezonul, Crișul Chișineu Criș s-a trezit pe locul doi la finele etapei a 17-a, după remiza (1-1) internă cu conjudețeana Progresul Pecica. Sigur, pe rol la FRF mai e și „cazul Ambulanța”, de la meciul de acasă cu Ezerișul, dar – până una alta – trupa de pe Crișul Alb merge la primul baraj în compania marii favorite,  Viitorul Șelimbăr.

Chiar dacă a avut o posesie ceva mai bună, fostul lider nu și-a atins, până la urmă, scopul. „A fost un meci în care noi am avut iniţiativa, am dominat şi am avut mai multe ocazii. Este adevărat că şi adversarul ne-a pus unele probleme şi din acest considerent rezultatul este cumva echitabil. Mă deranjează golul primit, uşor, pe o neatenţie a portarului Zamfir. Este tânăr, am jucat cu el în poartă, conştienţi că se pot întâmpla lucruri de genul ăsta. Sper să fie o învăţătură pentru el. Dar, îmi felicit jucătorii pentru parcursul lor, pentru rezultatele obţinute în acest campionat”, a spus Adrian Abrudean la finele confruntării cu Progresul Pecica.

Întrebat dacă echipa sa nu mai este la fel de concentrată după ce și-a îndeplinit primul obiectiv stagional, calificarea la barajul de promovare în Liga 2-a, „Știli” a adăugat: „Nu poate fi vorba de relaxare la nici un meci din partea jucătorilor mei, chiar dacă am ajuns deja acolo unde ne-am fixat la începutul sezonului. Ne dorim şi cred că am fi meritat locul 1, suntem echipa care nu a pierdut nici un meci pe teren. Sper să primim şansa să jucăm meciul cu Ezeriş, să primeze meritul sportiv în stabilirea ierarhiei în clasament. Miercuri aşteptăm decizia de la Comisia de Disciplină și Etică a FRF, meciul nu s-a jucat nu din cauza noastră, ci a firmei care ne asigură asistența medicală. Cu acele puncte am fi pe locul meritat, pentru că în cazul unui joc pe teren avem prima şansă. Pe de altă parte, nu ştiu însă când s-ar putea juca acel meci, căci la finalul săptămânii e necesar să se încheie seriile şi să se cunoască meciurile de baraj”.

După eșecul de azi, 0-2 cu Periam, Ezerișul nu ar mai fi ajutată deloc de punctele cu Crișul, căci oricum va merge la barajul de evitare a retrogradării de pe penultima poziție. În schimb, dacă i-ar bate pe teren pe cărășeni, cei de la Crișul ar putea face din nou rocada cu Lipova, asta – bineînțeles – dacă nu se încurcă nici la Dumbrăvița în ultima etapă.

4 comentarii

 1. Stai linistit Stili ca puteti juca cu Ezerisul in 30 . Doar sa-l programati meciul la ora 9 dimineata ca ei sa poata ajunge la ora 15 sa joace cu Lipova si voi sa ajungeti la Dumbravita. Cum sa rejoci un meci care se stia din start ce rezultat va avea ?

  0
  0
 2. Si apropo spune-i lui Mann sa lase arogantele . Ca deocamdata el nu a facut nimic in sport dar aroganta lui este maxima. Deocamdata doar incompetenta a aratat si el si cei de langa el .

  0
  0
 3. Bai frustratule,nu te mai tot plange , tu esti de vina cum faci si cum joaca echipa ,ce tot o dai cu portaru cai vinovat , ca e copil ,cite infringeri ai cu Zamfir in poarta? niciuna ,cine e de vina ca nu ati avut salvare cu medic la meciul cu Ezeris? Zamfir? sau conducerea? alte echipe se bucurau daca erau in locul vostru si numai se tot plangeau, Forta Soimi Lipova.

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button