Arhivă articole

Crișul îi dă în premieră – în 2021 – două goluri Șelimbărului, dar părăsește cursa promovării în Liga 2-a! Abrudean: „Gust amar, dar ieșim cu capul sus!”Învinsă cu 2-0 pe teren propriu, în turul barajului de promovare în Liga 2-a cu Viitorul Șelimbăr, Crișul Chișineu Criș avea slabe șanse să schimbe soarta calificării astă, în județul Sibiu. Dar, ca și în urmă cu o săptămână, vicecampioana seriei a 8-a a Ligii a 3-a a făcut un meci bun și a reușit ceea ce nimeni nu a reușit în această primăvară: i-a marcat două goluri într-un singur meci formației lui Florin Maxim.

Sigur, nu a fost suficient pentru calificare, căci Monea și Cîrstean și-au dus echipa la 2-0 după 27 de minute, iar Budur (min. 40) și Suslak (min. 69 – penalty) nu au făcut decât să fixeze tabela la 2-2. „Din păcate, rămânem cu un gust amar după acest baraj. Calificare s-a jucat în manșa tur, când deciziile de arbitraj ne-au fost total defavorabile și ca atare aveam o misiune foarte dificilă să întoarcem soarta calificării. Cu toate astea, am reușit să-i capacităm pe băieți, să creadă în șansa noastră și aș au făcut până la final. Din păcate, am primit foarte ușor, destul de repede, două goluri, dar am reintrat în joc până la pauză cu golul de 2-1. În partea a doua, am controlat destul de clar jocul, ne-am creat și ocazii, dar am și făcut 2-2. A fost momentul în care gazdele s-au închsis total, iar dominarea noastră teritorială nu a mai avut niciun efect pe tabelă. Până la urmă, am avut în față o formație extrem de experimentată, bine închegată, care până azi nu primiseră două goluri într-un singur meci din acest an 2021. Înseamnă că i-am întins serios, poate chiar meritam și o victorie, care, însă, nu ar fi schimbat soarta calificării. Repet, aproape totul s-a jucat în tur, pentru ca azi să avem parte de un arbitraj foarte bun, semn că se poate când se vrea…”, ne-a declarat Adrian Abrudean, la finalul „ciocnirii” de la Șelimbăr.

Una peste alta, antrenorul Crișului susține că e mândru de jucătorii săi și de ceea ce au realizat ei în acest sezon. „Până la urmă, obiectivul stagional ni-l îndeplinisem prin calificarea la acest baraj. Sigur că ne doream mai mult, în primul rând să jucăm finala, în care aveam – bineînțeles – șansa noastră. Și acum regretăm ceea ce s-a întâmplat cu Ambulanța la meciul cu Ezerișul, ar fi trebuit să terminăm primii seria și am fi întâlnit-o prima oară pe Cisnădie, o echipă mai abordabilă decât Șelimbărul. Dar, chiar și așa, rămânem cu prestațiile bune din cee două meciuri, cu mobilizarea băieților mei de caracter, care au format un grup foarte unit și frumos. Sunt mândru de ei, e meritul lor în primul rând că am ajuns până aici, am terminat cu fruntea sus acest sezon. Bineînțeles, o să facem o analiză, dar, evident, lucrurile poztive sunt mult mai mult mai numeroase decât cele mai puțin plăcute. Personal, mai am contract cu Crișul încă un an de zile și dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut o să ofer continuitate acestui grup format la Chișineu Criș”, a adăugat „Știli”.

Cu scorul general de 4-2, Voința Șelimbăr se va bate pentru un loc în Liga 2-a cu conjudețeana Măgura Cisnădie, ce a scos-o din joc pe Șoimii Lipova, cu scorul general de 3-2.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.