Crisul Chisineu-Criș

Crișul merge tot pe mâna lui Abrudean și a jucătorilor care au murit frumos în barajul de promovare cu Șelimbărul! Velici – singura despărțire certă





Crișul Chișineu Criș și-a atins obiectivul stagional prin calificarea la barajul de promovare în Liga 2-a. A făcut-o de pe locul 2 și a dat peste marea favorită din seriile 7 și 8, Viitorul Șelimbăr. Sibienii și-au asigurat accesul în eșalonul terț chiar după meciul tur, pe fondul cadourilor primite din partea arbitrilor. După 0-2 acasă, Crișul a obținut remiza la Șelimbăr (2-2), insuficient pentru a urca un eșalon.

Așadar, „alb-albaștrii” rămân să evolueze tot în Liga 3-a și în noul sezon, iar strategia e, în mare, conturată. „Am avut aseară o ședință de Consiliu de Administrație la club, la care a participat și antrenorul Adrian Abrudean. Bineînțeles, că ne dorim să continuăm cu el pe banca tehnică, alături de Remus Lung și Ovidiu Pașcalău. Prioritatea numărul unu este reînnoirea contractelor, căci toate au expirat sau expiră în luna iunie, iar în mare parte cred că nu vor fi probleme. Doar la Velici am renunțat, el ne-a lăsat baltă în returul barajului cu Șelimbăr, iar pe Budur e foarte greu să-l mai ținem. A promovat și Bișnovul, unde joacă și fratele său, iar vărul său e președinte. Are ofertă de acolo, ar fi acasă, nu știu dacă-l mai putem convinge să revină la Chișineu Criș”, ne-a declarat Sebastian Mann, președintele celor de la Crișul. Fiind vacanță, fotbaliștii se relaxează jucând online Black Lotus și alte jocuri preferate.

Una dintre problemele echipei de pe Crișul Alb, dar – probabil – și al celorlalte divizionare terțe vor fi juniorii, atâta timp cât UTA s-ar putea și ea înscrie în Liga 3-a. „Cu cei de la UTA nu am discutat încă și cred că nici nu e momentul, deoarece nici ei nu cred că sunt siguri de un loc în Liga 3-a. Noi ne-am dori să le prelungim împrumuturile tuturor copiilor, poate să mai și luăm unul-doi în plus de 2002 sau 2003, dar rămâne de văzut dacă vom mai putea face acest lucru”, a adăugat Mann.

Jucătorii Crișului au intrat în vacanță imediat după meciul de la Șelimbăr, iar „Știli” a programat reunirea în prima parte a lunii iulie.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button