Superliga

Liga I, etapa a 9-a: CFR-ul o bate pe Craiova și se distanțează în vârf, dar îl pierde pe Deac pentru deplasarea de la Arad!



Vineri

FC Voluntari – CS Mioveni   4-0

C. Costin 53 și 90, Nemec 81, I. Gheorghe 83

Rapid – Gaz Metan Mediaș   1-2

Albu 10 / Yuri 7, V. Morar

Sâmbătă

Chindia Târgoviște – Farul Constanța  2-0

D. Popa 40 și 84

FC U Craiova 1948 – FCSB  0-1

Keseru 61 (pen.)

Duminică

Academica Clinceni – FC Argeș   0-1

Turda 85

Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA  0-0

Ora 19,00: Dinamo – FC Botoșani   1-2

G. Torje (85) – pen. / Ongenda 13, Kage (18) – pen.

Luni

CFR Cluj – CS U Craiova   1-0

Burcă 20

În prelungirile meciului, Ciprian Deac (CFR Cluj) a încasat cel de-al patrulea cartonaș galben al sezonului și va fi suspendat în deplasarea cu UTA.

Clasament

 

Etapa viitoare (24-27 septembrie): Rapid – Voluntari, FC Argeș – Chindia, FCSB – Academica, Farul – CS Mioveni, Botoșani – U. Craiova 1948, UTA – CFR Cluj, Gaz Metan – Sepsi, CS U Craiova – Dinamo.

FOTO: prosport.ro









4 comentarii

  1. Seara în care Rapidul a devenit marfar. Norocul totuși ii tine de mana. Un șut la poarta, și nimeni nu era acasă. Albu cu discurs victimizant. Are ceva lumea cu ei. Apărarea lor sub laudele presei și susținătorilor. E în stare echipa sa producă surprize. Mulți foști la UTA, pe teren. Ne interesa Sthal. În nota obișnuită. Nu poate decide un meci, deși tehnic , ca eficienta e și sub Cristi Costin, devenit vedeta. Pierdut în ceata unui meci cu prea mare neșansa, Hlistei, copilul pierdut al Aradului. Se uita, descompus la norocul altui fost UTA-ist Vlad Morar. Căruia tot i-am zis Vlăduț, în speranța că îl vom păstra.

    0
    0
  2. Bună …dl Ionescu am scris și eu săptămâna trecută că Hlistei chiar nu a făcut impresie la Arad și era pierdut, fără șansă în fața lui Vuccevici dar Mi-au sărit cițva Utiști să mă fauteze zicind că nui adevărat asta e ….aseară toți BOCEAU prin digi ,doar Necaz ,nimeni nu vorbea de Mediaș, doar strategii pt rapid……rușine, oricum pt noi doar UTA CONTEAZĂ SUCCES LA SEPSI

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button