Crisul Chisineu-Criș

Pașcalău menține invincibilitatea Crișului și după vizita Dumbrăviței! Abrudean: „Meritam mai mult de un egal după aspectul jocului!





A trecut și al patrulea „val” al play-offului peste Crișul Chișineu Criș și eșecul nu le este cunoscut „alb-albaștrilor”. Dumbrăvița a condustot meciul pe „Aurel Ardelean”, după reușita arădeanului Luva Bodri, dar apoi a luat serios apă la atacurile gazddeor, iar reușita de 1-1, semnată Patrick Pașcalău, a fost mai mult decât meritată.

Abrudean: „Este meritul jucătorilor că nu au cedat, suntem singura echipă neînvinsă din acest play-off”

Atacantul de 16 ani a marcat e la al doilea gol în Liga 3-a, precedentul fiind marcat tot contra Dumbrăviței, dar pe „Ștefan Dobay” și a adus trei puncte în contul echipeisale. „Din păcate, am început jocul de la 0-1, am luat un gol ușor, pe o ieșire nefericită a portărelului nostru, dar se întâmplă. Important este să învețe din aceste greșeli, în rest el și-a făcut datoria foarte bine. Jocul a avut cursivitate, cu un arbitraj ok și a rezultat o partidă foarte bună, un joc consistent, în care ne-am dominat adversarul în cea mai mare parte. Ne-am creat foarte bune ocazii de a marca, iar pentru asta am fost răsplătiți pe finalul jocului cu un gol. Am mai avut și o bară prin Clej, plus încă câteva situații foarte bune. Este meritul jucătorilor că nu au cedat. Să nu uităm că am întâlnit o echipă foarte bună pentru acest nivel, iar bucuria că am reușit să egalăm este  cu atât mai mare. Nu vreau să fiu acuzat de lipsă de modestie, dar – poate – chiar meritam mai mult după aspectul jocului de astăzi, dar este bine că deocamdată suntem singura echipă neînvinsă din acest play-off. Mergem în continuare pe drumul nostru și vom vedea ce vom putea scoate de la fiecare meci”, a spus Adrian Abrudean după remiza internă cu Dumbrăvița.

„Nu este nicio tragedie dacă nu vom ajunge la baraj, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim foarte mult”

Crișul a rămas, deocamdată, pe locul 3 și e conștientă că este cotată cu ultima șansă la ocuparea unui loc de baraj. „Vorbind despre celelalte trei echipe, toate au loturi valoroase și numeroase. Suntem puțin dezavantajați, pentru că la această oră avem 14 jucători de câmp și doi portari. Am fost feriți în acest meci de accidentări, mă bucur foarte mult, dar se știe că l-am pierdut deja pe Denis Mâneran până la ffinalul sezonului. Suntem alături de el și sperăm să treacă cu bine peste operația pe care o va face săptămâna ce urmează, este important să nu mai pierdem alți fotbaliști. Este clar că jocurile sunt foarte disputate, echipele sunt foarte bine pregătite, organizate și micile detalii cam fac diferența, din punctul meu de vedere. Noi nu avem nicio presiune, dar ne dorim să prindem un loc de baraj, de aceea muncesc băieții la fiecare meci, de aceea onorăm competiția. Vom vedea la final ce se va întâmpla, nu este nicio tragedie dacă nu vom ajunge acolo, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim foarte mult. În numele clubuluiaș dori să le urez tuturor iubitorilor de fotbal și nu numai Sărbători Pascale fericite și multă sănătate! ”, a adăugat antrenorul grupării de pe Crișul Alb.

Stan: „Am făcut un meci slab și cred că am fost egalați pe merit”

Jucătorii Dumbrăviței nu i-au putut oferi în dar un succes antrenorului Cosmin Stan, care a împlinit char azi 48 de ani. E frustrant când iei gol pe final… Am avut mingea în picior, de două ori am degajat, dar au fost degajări moi. La corner, am pierdut marcajul și am încasat acest gol. Per total, am făcut un meci slab și cred că am fost egalați pe merit. Poate a fost unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon, nu am reușit să îi punem în dificultate pe cei de la Crișul. Era o echipă care se apăra sus, iar o repriză întreagă nu i-am putut depăși unu la unu. În aceste condiții, mi se pare destul de dificil pentru linia de fund să reziste până la sfârșit. Am marcat rapid, a fost exact începutul pe care ni-l doream. Dar, din păcate, nu am mai reușit absolut nimic pe atac. Am fost incoerenți, am greșit foarte mult, duelurile unu la unu au fost câștigate de gazde, mingea a doua a fost câștigată de gazde. Nici nu am reușit să recuperăm prea multe mingi în preajma careului nostru. Nu pot să spun că au fost extrem de periculoși, dar au fost peste noi, au pus presiune și în final am cedat”, a menționat tehnicianul „alb-verzilor”.

Crișul joacă tot acasă peste 8 zile, cu Lipova, în timp ce Dumbrăvița merge în vecini, la Ghiroda, pentru etapa a 5-a a play-offului.

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button