Crisul Chisineu-Criș

Stupar a avut 17 jucători la reunirea Crișului: Angelo Iuga s-a întors acasă, iar Haloș și Nistor au fost convinși să rămână în „alb-albastru”!





După ce Adrian Abrudean a ales Lipova, Crișul Chișineu Criș s-a orientat spre un alt tehnician și a obținut semnătura lui Dan Stupar, care va conduce echipa alături de Remus Lung și Ovidiu Pașcalău. Așadar, ștacheta rămâne ridicată pe malul Crișului Alb, deși fostul fundaș al UTA-ei avertizează asupra pericolului omogenității. „La Chișineu Criș s-a mers mult pe continuitate, pe o stabilitate la nivelul lotului, acum se schimbă multe lucruri, mulți oameni. Mă bucur, cumva, că am reușit să-i conving și pe Nistor ș Haloș să rămână cu noi, iar pe Pavel să revină la Criș după doar un an, dar sunt și vor fi destui băieți noi. Primii au ajuns deja la echipă, vor mai veni și alții, avem încă mare nevoie de unul-doi portari și mai ales de mijlocași și atacanți. Cu unii negociem deja, sperăm să-i convingem să ne accepte oferta, proiectul. Simt sprijinul autorităților locale, a conducerii clubului și azi (n.a. luni), la reunire, au fost prezenți la stadion domnii Popovici și Mann și doamna Lasc. S-au adresat și ei vestiarului și acesta este un lucru bun. Obiectivul rămâne locurile 1-4”, afirmă Stupar.

Ultimele noutăți ale divizionarei terțe arădene au lucrat cu Dan Stupar la Ungheni. Mai mult, Angelo Iuga, mijlocașul central arădean de 25 de ani, a colaborat cu „principalul” Crișului și la Pecica, în timp ce atacantul Alexandru Pițuc (21 de ani) a evoluat în Timiș, Ghiroda sau Dumbrăvița înainte de a evolua pentru echipa din județul Mureș. Tot de acolo au mai venit în această vară fundașul Hreniuc și mijlocașul Dinu, în timp ce Gavrilaș a evoluat ultima dată la Slatina, Hrincescu și Bulza, la UTA U19, Bortiș, la Cermei, iar Domide jr, la Felnac. „Nu știu încă dacă vor rămâne toți copiii, pe unii încă vreau să-i văd, trebuie să-mi dau seama dacă voi putea conta pe ei în Liga 3-a și-mi pot oferi ceea ce vreau eu de la ei”, a menționat Stupar, care i-a mai avut  din vechiul la primul antrenament pe: O. Pașcalău, Pașca, Siminic, Popa și Ciornei.

De la reunirea de azi a lipsit Bogdan Burlă, care duminică a spus adio burlăciei, dar și Ivan Ciubotariu, despre situația căruia nu se știe nimic. Adversarii Crișului din amicalele de vară vor fi: Șoimii Șimand (23 iulie), UTA U18 (27 iulie), Progresul Pecica (30 iulie), Unirea Sântana (6 august), FC Bihor (13 august), CAO Oradea (20 august). Noua ediție a Ligii a 3-a începe pe 27 august, iar FRF-ul va rămâne pe varianta de 10 serii a câte 10 formații.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button