Fiul lui Jean Barbu l-a convins rapid pe Stupar: UTA U18 – Crișul Chișineu Criș 0-3


Pe terenul de iarbă de „Motorul” juniorii mari ai UTA-ei și-au măsurat forțele cu divizionara terță, Crișul Chișineu Criș, care continuă să adune fotbaliști din toate zonele țării și nu numai. Astăzi, sub comanda lui Dan Stupar, Remus Lung și Ovidiu Pașcalău au evoluat patru jucători noi, între care trei au șanse mari să rămână.

Unul dintre aceștia este atacantul Cătălin Barbu (23 de ani), fiul fostei glorii argeșene, Jean Barbu, care s-a despărțit de FC Argeș în această vară. Aceeași vârstă o are și Andrei Moise, un mijlocaș de bandă care a evoluat cu Dunărea Călărași în Liga 2-a. Mai tânăr, respectiv 18 ani are Silard Mate, un portar ce aparține de Viitorul Cluj, ca și contracandidatul său pe post, Sergiu Borz. În fine, de la același club de pe Someș a venit și mijlocașul lateral Gabriel Radu (19 ani), care – însă – are șanse reduse să rămână la Crișul. În schimb, „stranierii” Aidan Rundel Muller și Arthur Hilton au plecat de la Chișineu Criș și așteaptă să fie rechemați dacă sunt doriți de Stupar și asumați ca și chletuieli de conducerea clubului.

Revenind la meciul din această dimineață, Crișul s-a impus fără probleme cu 3-0, chiar dacă nu i-a folosit pe Pavel sau Burlă (ambii menajați). Cătălin Barbu a marcat până la pauză cu o lovitură de cap după cornerul lui Dinu, pentru ca în partea a doua să înscrie și G. Radu, după o fază de biliard din careul utist și Gavrilaș, care a primit o pasă ideală de la același Barbu. Pe teren, pentru Crișul a revenit și Daniel Clej, al cărui transfer de la ACB Ineu e tot mai aproape. „Rămânem cu un antrenament extrem de util, pe un teren bun și în fața unui adversar tânăr, cu potențial și ambițios. Scorul nu are prea multă importanță acum, cu atât mai mult cu cât nici noi nu ne-am definitivat total lotul, sau, mai exact, încă trebuie să ne acoperim câteva posturi. Jucătorii care au evoluat azi, în premieră, ne-ar aduce clar un plus, acum rămâne să ne înțelegem cu ei. Probabil, după amicalul de sâmbătă, cu Pecica, vom defintiva în mare lotul pentru sezonul ce vine”, ne-a mărturisit Remus Lung, „secundul” lui Dan Stupar la Crișul.

Fiind în plină perioadă de acumulări fizice, tinerii utiști au pierdut amicalul de azi în special din punct de vedere fizic. „Avem picioarele grele, iar mintea este și ea lentă în aceste condiții. Trebuie să recunoaștem că alergat destul de mult după minge azi, am făcut un antrenament mai mult fizic, cu toate că acestea nu ne-au lipsit în ultima vreme. A câștigat echipa mai proaspătă, dar și mai experimentată, dar nici realitatea noastră nu e ceea pe care ne-o dorim încă”, ne-a declarat Sandu Gaica, cel care l-a testat astăzi pe mijlocașul central Eric Popii (2005). Acesta e plecat în Germania de la vârsta de 8 ani și acum s-ar putea întoarce, mai ales că are un părinte ce locuiește în Vladimirescu. Din jucătorii sosiți în probe, Bârlădeanu, Luca și Țînțaș au și ei șanse bune să rămână. Mai trebuie spus, că în weekend UTA U18 a cedat la limită la Buziaș, 1-2, în fața proaspetei divizonare terțe Phoenix. Pentru arădeni a marcat Claudiu Negoescu.

UTA U18 (prima repriză): Malița – Manoilă, Pătlăgică, Bota, Anișorac – Cibi, Ristin – Ronai, Popa, Negoescu – Andreaș.

UTA U18 (repriza a doua): Bârlădeanu – Joltea, Mocriș, D. Roșu, Caia – Cibi (60 Șerăngău), Popii – Mitu, Țîntaș, Demian – Kirichenko.

Crișul: Mate – Haloș, Hreniuc, Bortiș, Siminic – Dinu, Iuga – Grigore, D. Janu, A. Moise – C. Barbu. Au mai jucat: Borz – Popa, Pașca, Nistor, G. Radu, Gavrilaș, Clej, Ciornei, Fl. Domide.

8
1

One thought on “Fiul lui Jean Barbu l-a convins rapid pe Stupar: UTA U18 – Crișul Chișineu Criș 0-3

  1. Atenție!Catalin Barbu v-a fi un jucător care cu siguranța v-a rupe gura târgului la Cris! A jucat liga 1 băiatul și e tanar

    9

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.