ACB Ineu

Poker „corvinist” în fața Ineului, la ultima repetiție a verii pentru cele două divizionare terțe!Pe arena „Michael Klein”, FC Hunedoara și ACB Ineu au susținut ultima repetție estivală înainte de a pleca la drum în noul sezon al Ligii a 3-a, cel mai probabil în serii diferite. Formația lui Florin Maxim nu mai concepe să rateze promovarea, în timp ce pentru cea a lui Crist Sculici și Teodor Mihuț sunt lucruri încă de pus la punct pentru a vorbi despre un obiectiv important.

„Corviniștii” au început cu piciorul apăsat pe pedala de acceleraţie. Aşa se face că după doar 8 minute, Marius Lupu a deschis scorul, cu o lovitură de cap, din careu, după o centrare bună din dreapta a lui Iacob. Vârful sosit în această vară de la Cugir a reuşit „dubla” 5 minute mai târziu, după un şut în colţul scurt, tot din interiorul careului – acesta fiind al şaptelea său gol în ultimele trei jocuri pentru Corvinul. La 2-0 a reacționat și Ineul cu un șut de la 25 de metri al ivorianului Banam ce a lovit încheietura barelor. Scorul pauzei l-a stabilit Nicky Pîrvulescu, cu o execuţie superbă, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, central (16). Neacşa, Mar şi Borţoneanu au trecut şi ei pe lângă gol până la pauză, ratând, de puţin ţinta.

La reluare, tot amfitrionii au fost la conducere, însă jocul a scăzut în intensitate, şi oaspeţii au redus din diferenţă, în minutul 59. Banam a fost faultat în careu și David Florea a transformat penalty-ul primit de echipa sa. Au urmat alte câteva şanse bune pentru Corvinul, irosite de Roşu, Hergheligiu, Pocioian şi Coman, până când Deak s-a evidenţiat la o lovitură liberă bătută bine de Rucăreanu. Ultimul cuvânt l-a avut tânărul Timotei Mitran, care a ajuns la Corvinul chiar de la Ineu. Acesta a închis tabela, cu o execuţie simplă, din careu, după o cursă în banda dreaptă.  S-a încheiat 4-1 pentru hunedoreni, care încheie perioada de pregătire fără niciun eşec în partidele amicale şi cu un bilanţ pozitiv: şapte victorii şi o remiză, 39 de goluri marcate şi 8 primite.

Ineul ar mai trebuit să joace sămbătă cu Frontiera Curtici, dar „grănicerii” au anulat totul după meciul solicitan din Cupă cu Pecica. „Am întâlnit o echipă mai bună, care, cel puțin în prima repriză, a avut una, chiar două viteze în plus față de noi. Băieții noștri au fost temători, crispați, au ajuns mereu la minge după adversarii noștri, iar posesia pe care am avut-o a fost sterilă, undeva aproape de mijlocul terenului. În repriza a doua, și pe fondul schimbărilor, a fost ceva mai bine, dar nu îndeajuns pentru a reveni în meci și a pune cu adevărat probleme în atac, pe lângă golul marcat din penalty”, a punctat Teodor Mihuț, antrenorul secund al celor de la ACB Ineu.

Formații:

Corvinul 1921 Hunedoara: Lefter – Iacob, Pop, A. Vlad, Mar – Neacşa, Bradu, M. Chindriş, Pîrvulescu, Borţoneanu – Lupu. Au mai intrat: Deak – Garutti, Lupuşor, Pocioian, Mitran, Coman, Hergheligiu şi Roşu. Antrenor: Florin Maxim

ACB Ineu: Merşca – Varga, Mendy, Şerban, Hulbăr – Zdrenţan – Voştinar, Florea, Banam, Jurj – Toure. Au mai intrat: Tulcan – Ngake, Spătaru, B. Rusu, Rucăreanu, Wilmer, Ndoye şi Răsvanţă. Antrenor: Cristian Sculici

FOTO: FC Corvinul 1921 Hunedoara (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button