Crisul Chisineu-Criș

Ex. utistul David Popa a ajuns la Crișul după despărțirea de Dumbrăvița!





La revenirea acasă din Finlanda, David Popa și-a împărțit anul 2022 între eșaloanele trei și doi. În primăvară, atacantul crescut de Atletico și UTA le-a dat o mână de ajutor celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei pentru rămânerea în Liga a 3-a, pentru ca din vară să facă pasul, din nou, în Liga a 2-a, acolo unde a mai evoluat în tricoul „Bătrânei Doamne” în sezonul 2018-2019. „Vârful” din Aiud a evoluat pentru CSC Dumbrăvița, unde – însă – cifrele sale au fost modeste.

În cele 10 meciuri jucate, între campionat și cupă, pentru un total de 379 de minute, Popa nu a înscris niciun gol pentru formația timișană ce a terminat anul pe locul 14, cu 19 puncte acumulate. Cosmin Stan a renunțat la serviciile sale și automat fotbalistul ar fi trebuit să se întoarcă la Gloria Lunca Teuz Cermei, formație care-l împrumutase la Dumbrăvița. Doar că atacantul dorește să se bată pentru un obiectiv mai important în Liga a 3-a și a dat curs ofertei celor de la Crișul Chișineu Criș, grupare care s-a înțeles – la rândul ei – cu Cermeiul pentru o sumă de bani.

Așadar, David Popa e primul transfer al iernii pentru echipa pregătită de Dan Stupar și – probabil – va acoperi plecarea lui Cătălin Barbu. Piteșteanul a venit sub formă de împrumut la FC Argeș, și-a reintrat în formă cu 9 goluri în cele 15 runde scurse din prezenta stagiune a Ligii a 3-a și acum dorește să evolueze mai aproape de casă, poate chiar la o formație din Liga a 2-a. Doar că încă nu e nimic scontat, singura despărțire certă a celor de la Crișul fiind cea de fundașul Alexandru Nistor, care a ales să joace la Sântana.

Cert este că ocupanta locului 4 din seria a 8-a a Ligii a III-a va mai face și alte mutări la nivel de lot în această iarnă. „La această oră, singura noutate este David Popa, un atacant puternic dorit de antrenorul nostru. Dar, mai avem deschise și alte negocieri, atât pentru juniori, cât și pentru seniori. Nistor și-a manifestat dorința să plece și ne-am dat acceptul”, a menționat Ioan Popovici, managerul Crișului, Ioan Popovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button