Crisul Chisineu-Criș

Crișul are regretele sale după eșecul de la Reșița! Stupar: „Am luat prea repede gol în repriza a doua și am ratat o ocazie mare la 1-0”





Crișul Chișineu Criș a încheiat sezonul regular pe arena „Mircea Chivu”, din Reșița, acolo unde se va întoarce peste exact o săptămână, în cadrul primei etape a play-offului Ligii a III-a. Formația „alb-albastră” speră , însă, ca partida ce urmează să aibă un alt deznodământ, căci de azi a fost negativ: 0-2.

Pentru bănățeni au marcat Ardei (min 48) și Trancă (min. 90+4), iar Crișul rămâne cu câteva regrete. „În primul rând, am încput meciul cam temător și am invitat, practic, adversarul să ne atace. Au avut o posesie prelungită a mingii, s-a jucat mai ales în jumătatea noastră de teren, dar, cu excepția a două faze, nu ne-au pus pus mari probleme. Păcat că am început repriza a doua de la 1-0, luând gol în urma unei faze fixe, căci dacă mai țineam de rezultat poate Reșița ar fi intrat în criză de timp, ar fi apelat la mingi lungi mai ușor de gesionat sau, poate, ar fi lăsat și mai multe spații în spate ca să ne atace. Așa, însă, jocul a curs în favoarea lor, mai puțin ultimele 6-7 minute, când am și trecut într-o formulă mai ofensivă, 343. Atunci am avut și cea mai mare ocazie de gol, prin Dinu, păcat ca dat cu capul pe lângă din poziție foarte bună. Și scorul era încă 1-0. Golul doi l-am luat la ultima fază, când nici nu mai conta. Poate, cu o doză de șansă, azi puteam scoate un punct, dar – în orice caz – nu mai mult. Una peste alta, nu putem contesta victoria gazdelor”, a spus Dan Stupar, antrenorul celor de la Crișul.

Cum se pot schimba lucrurile peste o săptămână, când cele două formații se vor afla din nou față în față și tot în Valea Domanului? „În primul rând, sperăm să nu-l pierdem pe Hreniuc, căci acuză dureri la maleolă și de abia calcă pe picior. Ar fi o absență grea pentru noi și nu doar pentru meciul de la Reșița, dar și restul din play-off, căci și așa suntem puțini în lot, 18-19 jucători. Apoi, e clar că trebuie să fim mai curajoși și concentrați, o echipă de talia Reșiței nu te iartă dacă îți prinde slăbiciunile”, a mai afirmat antrenorul Crișului.

După acest eșec, Crișul intră cu 28 de puncte în play-off, cu 11 mai puțin decât Lipova, care e pe locul 2, de baraj, în acest moment. Reșița lui Călin Cheregi conduce clasamentul cu 42 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button