ACB Ineu

Ineul se deplasează la Periam pentru: „Un meci decisiv pentru noi, nici egalul nu e un rezultat prea bun pentru noi”







Ca și vecinii (geografici și de clasament) din Cermei, ineuanii nu au simțit gustul vreunui punct în 2023. Fie că vorbim despre sezonul regular sau de play-out, ACB-ul a ieșit mereu învinsă de pe teren și se află în dificila postură de a juca cu Sabia lui Damocles deasupra capului etapă de etapă. Cu atât mai mult cu cât în Vinerea Mare se deplasează pe terenul echipei pe care încă o are în bătaia puștii, dar pe care o poate scăpa în cazul în care nu câștigă meciul direct.


Înainte de primul fluier, distanța e de 7 puncte în favoarea trupei lui Răzvan Leuca și tocmai de aceea Teodor Mihuț ridică miza. „Cred că a venit momentul să spunem că e un meci decisiv pentru noi și asta le-am transmis toată săptămâna jucătorilor. Dacă mai era cineva care nu s-a trezit și nu conștientizează situația grea în care suntem cred că a bagat la cap mesajul nostru. Periamul e echipa pe care încă ar putea să o întrecem în clasament, dar asta doar în cazul unei victorii vineri. Nici măcar egalul nu e un rezultat prea bun pentru noi. Poate doar pentru moral, încredere pentru meciurile ce vin, căci până acum doar am pierdut și asta cântărește asupra mentalului jucătorilor noștri. Însă, e clar, mergem după cele trei puncte, sper ca de această dată să nu mai greșim individual și colectiv și mai ales să fim pragmatici. Am vrea să dăm și noi un gol din jumătăți de ocazie așa cum am primit destule și nu să ne jucăm situațiile de poartă, așa cum s-a întâmplat în destule partide din acest sezon. Întâlnim o echipă care cel puțin acasă preferă să facă posesie, nu e așa directă precum Buziașul și mai e foarte periculoasă la faze fixe, acolo unde noi de obicei am avut probleme. Dar, putem și trebuie să întoarcem foaia odată cu acest meci, mai ales că avem lotul complet pentru acest meci”, a spus Teodor Mihuț, antrenorul secund al „alb-albaștrilor”.


Absent după accidentarea din startul meciului de la Dudeștii Vechi, Cahill și-a revenit și își va relua locul din centrul defensivei ACB-ului. Frații Mâneran, Dan și Denis, nu sunt 100% din punct de vedere fizic, dar ar trebui să fac deplasarea la Periam.

Periam: Gakos – Mager, R. Mureșan, Cochinţu, Bot – Stemate, Mitre, Oancia, Gașpar – Baranyi, Sîntean.

Ineu: Merșca –D. Varga, Cahill Șerban, Hulbăr – Zdrențan – Banam, Ndoye, Florea, Jurj – Toure.



Arbitri: Krisztina Szabo (Crişeni – Sălaj) – Ștefan Birjac (Păuşa – Sălaj), Sergiu Duma (Zalău)

Observatori: Mihai Marcu (Oradea), Vasile Meşinschi (Anina – Caraş Severin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button