Superliga

SuperLiga, etapa a 5-a play-off/out: Oțelul e salvată înainte de vizita la Arad, Gâlcă debutează excelent pe banca lui Universității Craiova!





Vineri

FC Hermannstadt – FC Botosani 1-1

Moldovenii au fost la câteva secunde de al doilea succes consecutiv în play-out ce i-ar fi pus în poziția de a încerca să evite până și barajul de menținere în SuperLigă. Profitând de omul în sus, după ce Murgia fusese eliminat la mijlocul primei reprize, FC Botoșani a trecu în avanta prin Mailat, care a profitat de eroarea imensă a lui Balaure, l-a driblat și pe Căbuz și a trimis în plasă. Ca și la Arad, cu UTA, Bogdan Andone a trebuit să comenteze un egal al echipei sale venit după un gol în prelungiri. A marcat Neguț pentru gazde, după o execuție perfectă dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri lateral stânga. Sibiul rămâne singură pe primul loc în play-out, dar urmăritoarele mai ai de jucat în această etapă.

Farul Constanța – CFR Cluj 5-1

După FCSB, Farul e echipa ce merge cel mai bine în play-off și o demolează pe CFR Cluj, echipă ce pierde al treilea meci din ultimele patru disputate, al doilea la patru goluri diferență, după sfertul de finală al Cupei, cu Corvinul. Băieților lui Gică Hagi le-a ieșit aproape totul vineri seară, marcând de trei ori cu șuturi din afara careului, golul ex. utistului Otele contând doar pentru statistică. Trupa de pe Litoral urcă pe locul 2, unde va și rămâne dacă U. Craova nu o bate pe Sepsi în Secuime.

Sâmbătă

Poli Iași – FC Voluntari 3-1

Ca și la Hunedoara, în semifinala de Cupă cu Corvinul, Octavian Vâlceanu a îngropat-o pe Voluntari și la Iași. Portarul ilfovenilor are pe conștință golurile 2 și 3 ale moldovenilor, căci altfel duelul ar fi fost unul echilibrat, de o remiză. Așa, însă, Poli câștigă cu 3-1 și o egalează pe echipa lui Pârvu la puncte, pe locul 12, primul deasupra liniei. Și, după intermediara de la Cluj, ieșenii o așteaptă pe UTA în Cetatea de Scaun a regretatului Ionuț Popa.

FC U Craiova – Dinamo 1-1

Ceea ca luat pe mere etapa trecută cu Iașiul, Dinamo a dat pe pere pe „Ion Oblemenco”. „Câinii roșii” au condus-o până în penultimul minut de joc pe codașa FC U Craiova, după prima reușită în SuperLigă a lui Milanov, dar Blănuță i-a prăbușit pe bucureșteni cu un gol umărul marcat și cu ajutorul barei. Remiza nu le ajută prea mult pe niciuna dintre combatante, care rămân serios amenințate cu retrogradarea. În special Craiova lui Mititelu, care continuă să fie ultima în clasament.

FCSB – Rapid 2-2

La cum a început derby-ul bucureștean dintre echipele lui Becali și Șucu se părea că vom asista la meciul sezonului în SuperLigă. După 16 minute Rapidul conducea cu 2-1, dar până la final s-a mai marcat doar o dată. A făcut-o liderul la o fază la care giuleștenii susțin că Olaru a jucat mingea de după autul de poartă, motiv pentru care au atacat arbitrii din teren și Camera VAR la finalul partidei. Remiza nu-i displace FCSB-ului, care are timp berechet să câștige titlul, în timp ce Rapidul pierde teren important în lupta pentru cupele europene.

Duminică

Oțelul Galați – Universitatea Cluj 1-0

Așa cum U. Cluj s-a obișnuit să o bată pe Hermannstadt, tot așa Oțelul a făcut din echipa lui Ioan Ovidiu Sabău victima preferată. În trei zile, gălățenii le-au scos pe „șepci” din semifinalele Cupei României, iar azi i-au bătut și în play-outul SuperLigii și au sprintat în fruntea clasamentului. Portughezul Maciel a fost din nou decisiv pentru trupa de pe Dunăre, după un șut puternic din unghi ce i-a îndoit mâinile lui Gorcea. Replica someșenilor a fost slabă și s-a terminat 1-0. Ca și o concluzie, Oțelul e scăpată de orice griji înainte de vizita în „intermediară”, la Arad. Iar marcatorul de azi al lui Munteanu nu va juca, pentru că a fost eliminat cu U. Cluj.

Sepsi OSK – Universitatea Craiova 1-3

Costel Gâlcă a avut nevoie de doar câteva zile pentru a o pune pe picioare pe Universitatea Craiova, care s-a prezentat excelent la Sfântu Gheorghe și a câștigat mai mult decât meritat. S-a deblocat și Ivan, iar Maldonado și Houri au făcut inutilă reușita gazdelor, semnată Ștefănescu, din penalty. Tot la Sfântu Gheorghe joacă etapa ce vine și FCSB, viitoarea campioană, care – însă – s-ar putea să-și mai amâne sărbătoarea de titlul după victoria din această seară a oltenilor.

Play-off

Vineri, 19 aprilie

Farul Constanța – CFR Cluj 5-1

Munteanu 22, Cojocaru 41, 77, Grameni 67, Ganea 83 / Otele 76

rezumat video

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Sâmbătă, 20 aprilie

FCSB – Rapid 2-2

Olaru 10, Băluță 57 / Krasniqi 12, Rrahmani 16

rezumat video

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Duminică, 21 aprilie

Sepsi OSK – Universitatea Craiova 1-3

Ștefănescu 40 / Maldonado 11, Ivan 26, Houri 68

rezumat video

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Clasament play-off

Etapa următoare, intermediară (23-25 aprilie):  Farul Constanța – Rapid, Sepsi OSK – FCSB, Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Play-out

Vineri, 19 aprilie

FC Hermannstadt – FC Botosani 1-1

Neguț 90+2 / Mailat 61

cartonaș roșu:  Murgia 24 (Hermannstadt)

rezumat video

Sâmbătă, 20 aprilie

Poli Iași – FC Voluntari 3-1

Buș 13, Ștefanovici 66, Harrison 83 / Nemec 50

rezumat video

FC U Craiova – Dinamo 1-1

Blănuță 90 / Milanov 43

rezumat video

Duminică, 21 aprilie

Oțelul Galați – Universitatea Cluj 1-0

Frederic 50

cartonaș roșu: Frederic (Oțelul) 87

rezumat video

Luni, 22 aprilie

Petrolul Ploiești – UTA Arad

Grozav 11 / Micovschi 83

rezumat video

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Petrolul!

Clasament play-out

 

Etapa următoare, intermediară (23-25 aprilie): Voluntari – FC U Craiova, Botoșani – Dinamo, U Cluj – Poli Iași, UTA Arad – Oțelul, Hermannstadt – Petrolul.

FOTO: FCSB (facebook)

Un comentariu

  1. Vai câtă croncăneală!! Bronzații au fost furați…dar când ne-au luat noua sau altora puncte prețioase cu arbitrii a fost bine. Când UTA a avut gol valabil cu rapid, mingea trecând clar de linia porții nu prea au fost interesate televiziunile de acea fază. Da, FCSB a beneficiat de arbitraje favorabile, de omenii și de alte lucruri necurate, cu siguranță…însă oricât de urâtă ar fi acea echipa, de antipatică și infatuata trebuie să recunoaștem că au fost mai buni decât restul…De aici ne dăm seama de valoarea campionatului, daca o echipa fara antrenor câștigă titlul e clar că nivelul e foarte scăzut. E la fel de clar că vor urma niște rezultate fantastice in Europa.

    7
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button