ACB Ineu

Senegalezul Amadou Thiam a fost aproape de a aduce primul succes al anului pentru ACB Ineu: „Avem de toate, mai puțin rezultate”


ACB Ineu a fost la câteva secunde de o victorie ce i-ar fi permis să reintre rapid în lupta pentru salvarea de la retrogradarea din seria a 8-a a Ligii a III-a. CS Socodor a egalat-o pe formația lui Cristi Sculici și Teodor Mihuț în minutul 89 al partidei de pe „Central” și păstrează distanța de 7 puncte, dar o lasă și pe Cermei la trei lungimi de undă în spate pe celălalt loc retrogradabil.

Eroul formației de pe Crișul Alb trebuia să fie El Hadji Amadou Thiam, dacă Țoca nu ar fi smuls remiza pe final. Senegalezul de 21 de ani a marcat la a treia sa apariție în tricoul „alb-albastru” și poate fi unul dintre jucătorii decisivi pentru soarta ACB-ului pe acest final de sezon. „Îmi place ce am găsit la Ineu, colegi foarte buni, seriozitate în pregătire, dar lipsesc rezultatele. Acum, de când am venit noi, am reușit să facem câteva puncte dar nu este suficient, avem nevoie de victorii. Mă bucur că am marcat un gol, sper să fie urmat și de altele și cel mai important este să câștigăm. Ne pregătim bine și vrem să venim cu puncte de la Periam, chiar dacă știm că este o echipă solidă și are rezultate bune în acest an. Eu sper să nu mă accidentez, să joc cât mai mult, să marchez și să ne îndeplinim obiectivul”, a spus mijlocașul de bandă al Ineului.

Fundașul Pape Arona Ndiay (28 de ani) și „închizătorul” Ngalla Mbengue (20 de ani) sunt ceilalți doi senegalezi sosiți de trei săptămâni la Ineu, în luna martie mai ajung la echipă și tunisianul Soufiane Bouteraa.

 

Meciul dintre Periam și Ineu, din cadrul etapei a 5-a a play-outului, va avea loc vineri, de la ora 17, pe terenul comunei timișene. Cristi Sculici ar putea începe partida cu: Merșca – Clipotă, Ndiaye, Zdrențan – Călin, Bouteraa, Susan, Buza – Thiam, Banam, Udrescu.

Arbitri: Costinel Iacob Costinel – Romeo Popa, Ionel Albulescu (toti Craiova)

Observatori: Mihai Marcu (Oradea), Florin Ştiube (Reşiţa)

După un parcurs perfect în primele patru runde ale anului, Periamul și-a rezolvat, practic, sezonul, îndepărtându-se la 11 puncte de primul loc retrogradabil. Una dintre victimele formației lui Răzvan Leuca din această primăvară a fost și Ineul, în fața căreia s-a impus cu 2-0, în deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button