UTA Arad

Pletl și-a prelungit parteneriatul cu UTA!





Partener al UTA-ei campionatul trecut,  „Pletl” este alături de echipa „roș-albă” și în stagiunea 2017-2018! Vechi susținător al UTA-ei, Manfred Pletl  a fondat, în anul 1987, compania devenită una dintre cele mai mari care operează transport de persoane pe ruta Germania – România.


„Pletl” a achiziționat Pachetul Platinum (contra sumei de 30 de mii de euro), iar logo-ul se regăsește pe fața tricoului de joc al echipei noastre.

”Credem că alăturarea celor două branduri arădene va avea rezultate pe măsură, iar la sfârșitul acestui sezon vom sărbători împreună promovarea pe prima scenă!” – scrie uta-arad.ro, siteul oficial al grupării fanion a Aradului

4 comentarii

  1. EUR 30,000 ??? pentru fata tricoului de joc? trebuie ca este o gluma fratilor.
    Trist ca ne vindem asa ieftin…

    0
    0
    1. Cine îți dă mai mult? E foarte bine, și sunt de apreciat cei de la pletl fiindcă sunt printre puținii care sprijină sportul arădean! Din cate știu ajută și zabraniul și lipova

      0
      0
    2. Ai tu sa dai mai mult Burebista ? Pentru ca alte oferte oricum UTA nu a avut. Si atunci ce faci ? Refuzi ? Oricum eu il felicit pe domnul Pletl pentru ca ajuta UTA , Soimii Lipova si Victoria Zabrani. De ce nu o fac si altii care au mult mai multi bani decat domnul Pletl ? Asta nu te-ai intrebat ? Aradul are cativa milionari in euro. De ce nu sunt acestia atrasi de UTA ??? Strategie de markenting slaba sau inexistenta. Si atunci cum sa nu fim ieftini daca nici macar nu stim sa ne vindem produsele ?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button