Știrile zileiUTA Arad

Arădenii sunt negativi la COVID înainte de amicalul cu CFR Cluj, nocturna rămâne stinsă la UTA – Chindia





După remiza de luni cu Clinceniul, „Bătrâna Doamnă“ și-a început ciclul săptămânal de pregătire miercuri și-l va finaliza tocmai duminică cu amicalul de lux contra campioanei României.  CFR Cluj – UTA e programat în Dealul Gruia de la ora 16, antrenorul gazdelor dorindu-și expres ca „roș-albii” să se testeze pentru coronavirus doar cu câteva zile înainte de vizita la Cluj. Altfel, conform protocolului, arădenii ar mai fi făcut „tamponul” în săptămâna premergătoare deplasării de la Mediaș, cu Hermannstadt, însă condiția „feroviarilor” a fost respectată și rezultatele sunt negative pe linie.


În altă ordine de idei, utiștii au aflat când vor juca următorul meci de pe teren propriu. Se va întâmpla pe 24 octombrie, pe ziuă, astfel că pentru prima oară în acest sezon noua nocturnă de pe arena „Francisc Neuman” va șoma. Așadar, partida dintre UTA și Chindia Târgoviște, din cadrul rundei cu numărul 8 a Casa Liga 1, va începe sâmbătă, la ora 14 și va transmisă în direct, ca și celelalte partide ale rundei, în direct pe Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport.

Iată întreg programul etapei a 8-a:

Vineri, 23 octombrie

Ora 18.00 Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani

Ora 21.00 Universitatea Craiova – Academica Clinceni

Sâmbătă, 24 octombrie

Ora 14.00 UTA Arad – Chindia Târgoviște

Ora 19.30 Astra Giurgiu – Politehnica Iași

Ora 21.45 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Dinamo

Duminică, 25 octombrie

Ora 18.45 Viitorul Constanța – FC Argeș

Ora 21.30 FC Voluntari – CFR Cluj

Luni, 26 octombrie

Ora 21.00 FCSB – FC Hermannstadt

4 comentarii

  1. Nu se da meciul,cica doar daca operatorii proprii ai CFR-ului ar posta pe You Tube…Look sport,Telekom nu s-au implicat pentru acest amical,considerand ca nu este avantajos financiar,fugind si de catre transmisiile U Cluj-ului…Si dupa cate am inteles,Dan Petrescu va alinia o formatie ciudata,cu cei care evolueaza putin sau deloc…Un fel de….hai sa o facem si pe asta…promisa demult…Hmmmm…Nici un titular CFR implicat in campionat,internationali convocati,nu vor evolua….Cica asa se discuta…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button