UTA Arad

Utistul Cristian Mihai a marcat spectaculos în victoria „tricolorilor” sub 20 de ani cu Anglia + VIDEO







Rezultat important pentru fotbalul românesc, în această seară pe arena „Arcul de Triumf”. Naționala U20 a învins reprezentativa similară a Angliei cu scorul de 2-0, în cadrul turneului amical Under 20 Elite League.


Titularizat de selecționerul Costin Curelea, utistul Cristian Mihai a deschis scorul în minutul 5 cu un șut superb de la 20 de metri. Un balon pierdut de Musi a sărit la mijlocașului Rednic, care a trimis o „torpilă” în plasa laterală a porții apărate de Goodman. „Tricolorii” și-au dublat avantajul în minutul 16. Atunci, Musi a fost faultat în careu de goalkeeperul advers, iar Atanas Trică, fiul fostului antrenor al UTA-ei, Eugen Trică, a transformat lovitura de la 11 metri.


Altfel, jocul a fost dominat în totalitate de englezi, așa că, pe lângă cele două goluri, România nu s-a mai apropiat periculos de poarta adversă până la pauză. Oaspeții au primit și ei un penalty în prelungirile primei reprize, dar Scarlett a executat slab, pe lângă poartă.

Mihai a părăsit terenul la pauză, fiind înlocuit de Strata. Și mitanul secund s-a desfășurat sub aceleași coordonate, cu Anglia în control, dar oaspeții nu au reușit să îl învingă pe Robert Popa și România a obținut o victorie de prestigiu împotriva unui adversar cu nume. De exemplu, fundașul Hall aparține de Chelsea, dar este împrumutat la Newcastle, unde are deja câteva aparții în acest sezon de Premiere League.

Pentru Mihai și colegii săi urmează un meci la Fredrikstad, împotriva Norvegiei, luni, de la ora 15:00.



Formații:

România: R. Popa – Sîrbu (Gergely 87), Duțu, Rimovecz, Șuteu (Oltean 87) – G. David (Sfaiț 73), Szilagyi (Martinovic 87), C. Mihai (Strata 46) – Musi (Pandele 73), A. Trică (V. Dumitrache 55), Bodișteanu (D. Andrei 55). Rezerve neutilizate: Borbei, Dincă – Dănuleasă, Radaslavescu. Selecționer: Costin Curelea

Anglia: Goodman – R. Edwards, Katongo (Abbey 68), L. Hall – R. Andrews, Gore (Webster 68), Gyabi (Arblaster 61), Forson (Olakigbe 68) – Scarlett (Joseph 68), Burstow (Mubama 61), Devine (Soglo 80). Rezerve neutilizate: Whitworth, Setford. Selecționer: Joe Edwards

FOTO: frf.ro

VIDEO cu golul marcat de Cristi Mihai, în minutul 5 al amicalului România – Anglia

3 comentarii

  1. Gol superb ! Apreciez viteza lui de reactie si instinctul…n-a stat sa se gandeasca prea mult.
    Bravo baiete !

    13
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button