UTA Academie

Păcurar: „Am condus de două ori, dar nu am reușit să înghețăm jocul. Ighiul va pune probleme echipelor ce luptă la promovare”





De abia în etapa a patra a returului, UTA II a primit replica unei echipe ce a jucat ceva mai bine decât ea, valorificându-și plusul de experiență și forță fizică a jucătorilor săi. Cu toate astea, Performanța Ighiu nu a reușit să plece cu toate punctele de la Șiria, arădenii fiind destul de pragmatici pentru o remiză pozitivă în cele din urmă.

Fără doi dintre jucătorii cu profil ofensiv pe teren, Stahl și Toma, ambii cu probleme medicale, utiștii au totuși meritul de a fi marcat două goluri. Al doilea dintre ele chiar a venit după o fază excelent lucrată de Vlad și Dinculescu și finalizată de Ghergar. „De voie, de nevoie, am odihnit câțiva jucători din formula standard. Stahl a avut frisoane și a stat în tribună, iar Toma și apoi Costin aveau gleznele umflate. Jocul a fost destul de bun, dar mai slab decât ne doream. Mă nemulțumește că am luat două goluri din faze fixe, al doilea pe o lipsă evidentă de marcaj.  Mai trebue să recunoșatem că, în repriza a doua, adversarul a fost mai bun. A pus mingea jos, a jucat mai bine. Și eu și Dan Oprescu le-am cerut la pauză să joace, să țină mingea, dar nu am reușit, adversarul a fost mai bun. Avem, totuși, jucători fără o prea mare experiență, pe câdn adversarul de azi era la polul celălalt. Ighiul formează o echipă bună, arțăgoasă, ce va pune probleme tuturor echipelor ce luptă la promovare. Chiar și așa,  am condus de două ori, dar nu am reușit să înghețăm jocul. Mergem la Lugoj cu gândul de a câștiga”, a spus Cristian Păcurar, antrenor la UTA II, alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin.

Nepotul fostului mare arbitru, Mircea Salomir, aflat la debutul în Liga 3-a, a avut destule ezitări la Șiria, nemulțumind ambele tabere. „Nu e treaba mea, nu sunt în măsură să vorbesc despre arbitraj, dar prin deciziile sale a descurajat puțin fotbalul azi. Nu vreau să comentez nici penalty-ul lor”, a adăugat tehnicianul arădean.

Antrenorul formației din județul Alba consideră că echipa sa ar fi trebuit să câștige după aspectul reprizei secunde.  Nu vreau să comentez arbitrajul şi pun erorile centralului pe seama emoţiilor de la debutul în Liga a 3-a. Un lucru este clar, am pierdut două puncte, asta ţinând cont de ocaziile create. Am început bine, dar inexplicabil, după acel penalty acordat împotriva noastră, ne-am prezentat haotic până la finalul primei reprize. Actul secund a fost unul reuşit, dar din păcate nu am izbutit să învingem. Regret foarte mult că nu am învins, era o victorie importantă pentru moralul jucătorilor”, a declarat Mihai Manea pentru ziarulunirea.ro.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button