Sebișul a terminat bine turul, dar lui Merșca îi zboară gândul la punctele cu Cermeiul: „În cazul unei victorii puteam fi pe podium”. Dică e istorie pe Crișul Alb

Sebișul a terminat bine turul, dar lui Merșca îi zboară gândul la punctele cu Cermeiul: „În cazul unei victorii puteam fi pe podium”. Dică e istorie pe Crișul Alb

Venită în 12 jucători la Sebiș (tehnicienii Popescu și Chiriac au avut doar rezervă de portar), Internațional Bălești s-a ținut bine ceva mai mult de o jumătate de oră, după care echipa gazdă a defilat. Cele trei puncte ce îi duc, cel puțin până mâine, pe „alb-albaștrii” pe locul 4 în clasament, însă e posibil să termine chiar pe poziția a 6-a turul dacă Reșița și Cermei își câștigă partidele de acasă, cu Filiași și Șirineasa.

De altfel, sebișenii nu se pot bucura prea mult după confruntarea de azi, atâta timp cât au aflat că au pierdut, cel puțin până la recurs, derby-ul cu Lunca Teuz Cermei, după povestea cu Ambulanța ce a întârziat două-trei minute la stadion. „Meciul de azi l-am controlat de la un cap la altul, scorul putea fi și mai mare după ocaziile avute.  Ne bucurăm că am câștigat și am legat câteva victorii, am avut un moral bun și asta s-a văzut în prestația noastră. Păcat că nu am putut juca pe teren și cu Cermeiul, căci, în cazul unei alte victorii, eram acum pe podium. Sperăm încă să se reprogrameze această partidă cândva la primăvară, cu toate că suntem cam dezamăgiți după decizia dată deja de Comisia de Disciplină”, a spus Cosmin Merșca, antrenorul Naționalului.

Sebișenii vor mai efectua un ultim antrenament al anului mâine dimineață, după care vor intra în vacanță. Avem și numele primului fotbalist ce nu va mai continua cu certitudine pe malul Crișului Alb din primăvară și acesta este cel al lui Emil Dică. „A plecat singur, el și-a dorit asta. Dar,  ne vom mai despărți și de alți fotbaliști și, totodată, ne vom completa lotul cu nume noi. Până la reluarea pregătirilor în ianuarie vom ști exact pe cine contăm, toate hotărârile urmând să fie anunțate de managerul nostru, Călin Cojocaru”, a adăugat Merșca.

Facebook Comments
9
6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.