Fotbal femininzTOP ARTICOLE

Piroș Security a pus mâna pe o fostă internațională: Sîrbovan aduce viteză în atacul „leoaicelor”





În așteptarea primului antrenament al anului, ce va avea loc la începutul săptămânii viitoare, AC Piroș Security dă o importantă lovitură pe piața de transferuri. „Am bătut palma cu Fortuna Becicherecu Mic pentru Larisa Sîrbovan. E una dintre cele mai rapide fotbaliste din circuitul Ligii 1, ne va ajuta – cu siguranță – să ne îndeplinim obiectivul, promovarea, iar mai apoi să facem o figură frumoasă și în primul eșalon”, spune Liviu Iliea, directorul sportiv al grupării de fotbal feminin a Aradului.


Sîrbovan are 24 de ani și a jucat la CFR Timișoara înainte de a se transfera la Becicherecu Mic. În urmă cu 3-4 ani a participat și la câteva acțiuni ale echipei naționale de senioare. Este atacant și principala sa calitate este viteza. „Mai purtăm discuții pentru două jucătoare de la Galați, un fundaș central și un portar. Suntem pe primul loc și vrem să rămânem acolo până la finalul campionatului, deși, din câte se pare, vor promova primele două echipe din fiecare serie în Liga 1”, mai susține Ilea.

Așadar, antrenorul Gigi Cameniță sună adunarea peste câteva zile la Piroș Security, având deja la dispoziție un prim transfer de top, Larisa Sîrbovan.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button