UTA Arad

Pe terenul din Horia, „alb-roșii” întâlnesc Luceafărul în ultimul amical al iernii





După șase săptămâni de pregătire, echipa fanion a Aradului a ajuns la momentul ultimului test înainte de primul meci cu miză al anului, cel cu FC Brașov, de pe 27 februarie. Fiindcă vremea e ploioasă, utiștii au fost nevoiți să ocolească pentru a doua oară în această săptămână terenul  din Sînicolaul Mic pentru a ajunge la Horia. Mâine, pe gazonul din câmp, de la marginea localității de lângă Arad, arădenii o va găzdui, începând cu ora 12, pe Luceafărul Oradea.

Divzionara a treia bihoreană, favorită la promovarea din seria a V-a, la care a ajuns ex. și utistul Sorian, a bătut deja în această iarnă două dintre formațiile arădene cu același scor: 3-1. Victimele trupei lui Dan Dobai au fost CS Ineu și Șoimii Pîncota, ambele evoluând, însă, în județul vecin.

La nivel de lot de jucători, UTA nu îl mai are pe margine doar pe Dobrean. În schimb, există șanse mari ca antrenorul principal să nu poată asista nici la acest ultim test. Roland Nagy este la Cluj, lângă tatăl său, care a fost operat în această dimineață, toată tabăra fiind alături de el.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button