UTA AradzTOP ARTICOLE

Șeroni: „Am jucat prost în special în prima repriză, suntem alături de antrenorul nostru”





Alin Șeroni este o piesă importantă în angrenajul UTA-ei de la sosirea sa de la Dunărea Călărași, din Liga 1. Fostul elev al lui Ionuț Popa la ACS Poli a fost titular și integralist în toate cele patru meciuri ale echipei arădene în acest an ca și fudaș central, deși, ieri, pe finalul disputei cu Luceafărul (scor 0-3) a jucat „vârf”. „La 0-2 am urcat pentru a ajuta atacul, nu mai aveam nimic de pierdut. Ideea a fost să aduc un plus de înălțime și forță în careul advers și să valorific eventualele mingi pe sus”, a explicat puternicul fundaș al arădenilor

Până la urmă, Șeroni a fost implicat într-un gol, cel cu numărul doi al orădenilor. „Centralul” Cristian Codrea a acordat penalty la contactul dintre fundașul utist și Bertrand Bebey, fază contestată atât de suporteri, cât și de staff-ul tehnic utist. „Nu știu dacă a fost penalty la acea intervenție a mea, am încercat să joc mingea, adversarul s-a lovit de mine și arbitrul a dat penalty. În cele din urmă, a ieșit un rezultat despre care nu sunt prea multe de spus, adversarii noștri s-au montat foarte bine și au făcut un joc bun. Noi, în schimb, am jucat foarte prost, mai ales în prima repriză. Sper să trecem cu bine peste acest rezultat negativ și suporterii să rămână lângă noi, cum au fost și astăzi, când ne-au susținut indiferent de scorul de pe tabelă. Am revenit bine în partea a doua, am avut câteva ocazii, dar mai apoi s-au accidentat Stahl și Iuga, ne-au lipsit și doi jucători foarte importanți, Melinte și Copaci. Sper ca în meciul de la Clinceni să spălăm rușinea acestui rezultat” au fost cuvintele fundașului de 31 de ani.

Ionuț Popa nu a putut fi prezent la stadion datorită unor probleme medicale, iar absența sa a fost un factor important în cadrul lotului utist. „Suntem alături de domnul Ionuț Popa, am înțeles că trece prin momente dificile. E antrenorul nostru, îl așteptăm cât mai repede posibil din nou alături de noi, dar înțelegem și situația din momentul de față. Cristi (n.a, Păcurar) încearcă să ne motiveze și la antrenamente și înainte de joc. Dar, chiar și astăzi am vorbit cu domnul Ionuț Popa la telefon, ne-a încurajat, ne-a spus să fim montați, să jucăm cum am făcut-o în repriza secundă a meciului cu ACS Poli. Ne așteaptă acum două partide dificile, cu Clinceni și Snagov, sperăm să obținem două rezultate pozitive” a adăugat puternicul fotbalist.

Alin Șeroni a fost al treilea transfer al iernii pentru „Bătrâna Doamnă”, după Ivan și Kanda. Ulterior, au mai sosit în „alb-roșu” Melinte, Neagu și Ciucur.

4 comentarii

  1. Noi vrem sa rămînem lîngă ei. Ei nu prea vor sa ramina lîngă noi ! Acum nu e timp de reproșuri Clubul are de rezolvat pb. de sănătate a lui nea Popa.Va fi influențat ce se cere în programul de pregătire . Noi ca vechi susținători am văzut multe Și vorba aia sa nu avem parte de cite putem vedea ! Flerul ne spune că echipa poate reveni tocmai la o,,,intilnire de gradul trei ” ca cea cu Clinceni . Mai trebuie ceva puncte și așa cum pina acum fotbalul ne-a pedepsit ,ne și poate premia !! Cu o alta atitudine cu voința și dăruire . Deocamdată multa sănătate pt. d-ul Popa Hai UTA !!

    0
    0
  2. Vin doua meciuri foarte, foarte grele, la Clinceni si apoi pe Motorul cu Snagovul, doua echipe din fruntea clasamentului. Daca ve-ti juca la fel de slab, nicio sansa nu aveti in fata acestor echipe , sper sa ma insel si ca va ve-ti reveni dar va fi foarte greu fara Ionut Popa pe banca, numai cu indicatiile prin telefon nu merge .

    0
    0
  3. Cel mai bun transfer acest Seroni, iese cu mingea la picior, la meciul cu Ripensia toate duelurile castigate!Sper sa tinem de el, am incredere ca poate fi om de baza in defensiva.

    0
    0
  4. Am vazut reluarile prezentate de TV. Arad UTA. – Luceafarul si NICI VORBA DE 11 m ,la ambele faze, un arbitru petarda, cum sa dai 11 m la asemenea faze !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button