UTA Arad

Atacantul Ciolacu și fundașii Ichim și Mamele, ultimele ținte ale „Bătrânei Doamne”





Una dintre candidatele certe la promovare din Liga 2, UTA Bătrâna Doamnă caută în aceste zile să îşi întărească lotul, antrenorul Laurenţiu Roşu vizând în special aducerea unui atacant şi a unui fundaş central. Până acum, arădenii au bătut palma doar cu un jucător, cu mijlocaşul Dumitru Muntean de la Olimpia Satu Mare.


După ce i-a ratat pe atacanţii Andrei Herghelegiu, blocat de FC Botoşani după ce a plecat Matulevicius şi Vlad Morar, care a semnat cu FC Viitorul, cât şi pe fundaşul Andrei Cordoş, care se transferă la campioana din Maldive, utiştii s-au orientat către alţi jucători de Liga 1. Principala ţintă a arădenilor pentru postul de atacant este acum Andrei Ciolacu, de la ASA Târgu Mureş. Conducerea clubului negociază intens în aceste ore cu fostul rapidist, jucător pe care speră să-l convingă să semneze.

Pentru postul de fundaş central, Laurenţiu Roşu are două ţinte, pe Alexandru Ichim (27 ani), care s-a despărţit de FC Botoşani şi Iulian Mamele (foto), care a evoluat în prima parte a sezonului la Concordia Chiajna. În discuţii poate intra şi un stoper macedonean.

Rămâne de văzut ce succes vor avea arădenii, având în vedere că ASA Târgu Mureş spune că Andrei Ciolacu va continua la echipă, ba, mai mult, a bătut palma chiar şi cu Alexandru Ichim. Singurul rămas accesibil ar fi Mamele, care a evoluat doar în 6 meciuri pentru Concordia în prima parte a sezonului.

Adrian Georgescu (liga2.prosport.ro)

10 comentarii

  1. Vine la draku astía…nu va mai pierdeti vremea cu ei….mai bine orientati-va spre liga a doua spaniola ca aveti de unde alege ,sint si tehnici si rapizi pe deasupra nu sint scumpi ca rominasii nostrii

    0
    0
  2. Oare numai mie Imi pare ca se negociaza cu jucatori, fara ca Laurentiu Rosu sa fie implicat.O fi bine,o fi rau?Si daca antrenorul a petrecut vacanta in Spania,chiar n-a dat de niciun fir?Parca spunea ca mai urmareste ,pe ici pe colo.Sau ,cel putin, asa rezulta din prezentarea stirilor. Personal nu m-as pronunta pentru un jucator sau altul.Nu sunt calificat sa dau lectii,dar parca toata treaba are un iz mai putin profesionist.Sau atat putem (financiar si…profesional)deocamdata,caz in care ramane cum a spus d-l Meszar:”…Cand Aradul va fi pregatit!”
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  3. Este greu, fraților, degeaba vorbiți…nu avem bani mulți, iar ăia care sunt liberi de contract, vor ceva la semnătură…uitați-vă numai la Dinamo, cât se chinuie să se intărească….

    0
    0
  4. Ciolacu imi pare sub Curtuius sau Petre,de citiva ani…doar promite. Despre Ichim nu spun nimic, ca nu il stiu, Mamele este un fundas cu experienta in prima liga, ar fi un castig,dar…sa vrea sa vina. Vad ca posibilitatea de contactare la UTA este redusa, la fel si starea financiara, va fi tare greu. Repet , UTA sta doar in primarie, nimeni nu va veni, ca investitor, la UTA, ( doar sponsori maruntei) atata vreme cit o mare parte din jucatorii promitatori ai UTA-ei sint coproprietate, iar cei care sint 100 % ai UTA-ei sint…vanturati, nu li se dau sanse. Cine baga bani ar vrea sa controleze el,…pentru el…nu pentru altii. De aia nici nu se cauta investitori, unora, le merge foarte bine asa.

    0
    0
  5. Hai domnilor ca dracul nu este asa de negru precum pare. De ce atata disperare pt. 2-3 jucatori !!! UTA. s-a descurcat oricum si asa cu jucatorii pe care ii are in prezent. Cu calm si rabdare ,se va gasi pana la urma o solutie , stati fara grija.

    0
    0
  6. Tot apar cel de fel de nume aruncate ca părere pe piata ori ca sa ascunda adevăratele negocieri sau apar pe media pentru a ridica cota unora. Corect Cosmin si eu cred ca ca acest Ciolacu nu este cu nimic peste cei doi chiar este cu mult sub ei eu las prefera de 100 de ori mai mult pe unul din B ( Negut, Cherchez, Gavra, etc) dornic de performanta si dispus la efort. Mamele sau acest Ichim nam auzit de el nu cred ca sunt peste ce avem noi nici ei si aici as prefera tot unul B un exemplu acel Ispas etc. Cel mai important aspect majoritatea criticati conducerea ca nu ofera multi bani dar un exemplu cum se vor simti de exemplu Petre si Curtuius daca vine Ciolacu cu salariu mai bun ca a lor dar rezerva lor. Sa ne punem toti in locul lor ne ar conveni acest lucru eu zic ca nu asa ca ar trebui sa ne gândim înainte sa comentam. Cosmin critici ca UTA nare investitor dar cati investitori sunt in fotbalul romanesc se stie ca legea nu i ajuta cu nimic iar cei ce investesc vor doar afaceri nu altceva din acest fotbal romanec mizerabil gen Gigi oierul.

    0
    0
  7. Ziaristi de la Sportarad va propun sa inlocuiti in titlu numele ACHIM,cu ICHIM,caci Vlad Achim e cotat la Star Buc,la 759 000 E si nu vine la noi,iar fundasul din Piatra Neamt Alex.Ichim e cotat la 100 000 E si Ghe.Stefan -Pinalty va poate spune multe…!Despre Mamele-manele gurile rele spun ca a frecat banca Concordiei si doar cu 1 mm e mai bun ca ce avem..!Si acum sa radem putin pe o speta ce se potriveste UTA-ei..!!!!!Oamenii unui sat de unde preotul plecase,au facut o cerere la episcopia….ca sa le fie trimis un preot.Episcopia in loc sa directioneze un preot in acel sat,a trimis un cantor..!!!!Acest ex.seamana cu dorintele lui Rosu…!Sa TRAIM SI SA VEDEM ce achizitiim serioase se fac la UTA,dar daca pleaca Ad.Petre,nici peste 5 campionate nu vom promova ,notati ce v-am spus !Hai UTA !

    0
    0
  8. Avem si fundas central anuntat pe site acum câteva momente nu va mai grabiti sa acuzati conducerea oameni stiu ce trebuie

    0
    0
  9. Nu ar fi rau sa se arunce o privire si prin liga a III a in ceea ce priveste atacantii . Sunt cativa jucatori interesanti care pot ajuta UTA. Mai demult UTA lua ce era mai bun, imi aduc aminte de Miculescu, Almasan, Batin si acestia au confirmat, cum la fel au confirmat portughezii adusi de UTA (Simao, Edson)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button