UTA AradzTOP ARTICOLE

„Mister” trage semnale de alarmă legate de teren și lot, iar pe Tănase încă îl așteaptă la echipă





UTA nu arată prea bine când mai sunt doar 11 zile până la primul meci oficial al stagiunii fotbalistice 2018-2019. Dintre fotbaliștii sosiți în ultimele două săptămâni în probe, Ionuț Popa nu a păstrat nimic, ba a mai și renunțat la câțiva, cele mai importante nume fiind cele ale lui Opriș și Petriș.

În plus, a apărut și problema legată de Ionuț Tănase, care a refuzat să-și reînnoiască înțelegerea cu UTA, iar conducerea clubului i-a închis ușa. Nu la fel de tranșant e și Ionuț Popa, care, deși nu-și ascunde dezamăgirea față de atitudinea tânărului mijlocaș, pare să-i arunce acestuia un ultim colac de salvare. „Tănase a făcut mai mult figurație în ultimele 3-4 jocuri. În momentul în care a văzut că e rezervă nu a mai avut interes și nu am înțeles de ce. El dă vina pe conducere, conducerea spune că vina e a fotbalistului. E problema lui ce face mai departe, nu știu ce gândește, din partea mea poate să rămână. Eu încă îl aștept, l-am și folosit atâta timp în echipă”, a comentat antrenorul arădenilor „speța” Ionuț Tănase.

Dar,  Mister” are și alte nemulțumiri legate în special de lotul de jucători, dar și de sinteticul de pe „Motorul”. „Așa cum am tras un semnal de alarmă vis-a-vis de terenul de joc, care nu va fi niciodată unul bun, dar nimeni nu m-a înțeles, această înfrângere (n.a. 1-2 la Gyula, cu Szegedul) este și ea un semnal de alarmă. Dacă vrei să-ți faci o echipă performantă trebuie să aduci jucători, iar Aradul nu poate face asta în acest moment. Culegem jucători, nu îi alegem. Știu că noul team-manager (n.a. Marian Costea) a promis că ne vom bate la promovare, dar aceasta este părerea lui. Știu că managerul general este în contact permanent cu el, dar nu au fost aduși jucătorii promiși. Nu știu ce se va întâmpla în continuare”, a mai afirmat Ionuț Popa la finalul amicalului din Ungaria.

Cel puțin până la această oră, experimentatul tehnician nu știe dacă noul teren sintetic din Aradul Nou va putea fi inaugurat cu ocazia testului de sămbătă, cu Șoimii Lipova, ultimul înainte de deplasarea de la București. Oricum, Popa s-a declarat în mai multe rânduri nemulțumit de faptul că echipa sa va fi obligată să joace în noul sezon pe o suprafață artificială.

10 comentarii

  1. Se căuta vedete. Să le facem noi din băieții aceștia.! Vedeta principala sa fie echipa .Nu ne-au arătat alții din A ,care veniseră din C ?? În interbelic un mare regizor spunea: Dă-mi un om după strada și ti- l fac actor !!

    0
    0
    1. @Ionescu Gavrila,cu toata stima pentru metaforele dvs,si imi plac nespus satirile,le gust din plin,un actor poate fi de la colt de strada din simplu betivan devenit vedeta,cazul „Las Fierbinti”,daca tot este sa radem.,sau un Raj Kapuur!.Dar fotbalist din greseala,niciodata!Este ca si in povestea cu „Fata Babei si fata Mosneagului!
      Unii muncesc din greu,iar altii vor imediat!Ca asa vor….ma rog….nu este sigur.Depinde de foarte multi factori…Aici nu mai apare Sfanta Vineri,doar Mister Popa si-a asumat acest rol…
      Pana la a deveni vedete..este cale lunga!
      Cineva,probabil, Meda(@fara minciuni),scrie perfect!Ar vrea,dansul,ar fi si putut dar am senzatia ca este sapat din interior!Poti sa ceri,dar ajungi sa crezi in Mos Craciun,scriind seara o scrisorica,cu ce ai dori..niste jucatori,un trenulet,un teren….ca apoi Mos Falca,sa spuna STOP,sau nu te mai chinui,pentru ca el face legea!
      Am impresia ca puntea de legatura intre conducere si cei din iarba,se rupe undeva,si simt ca interesele sunt diferite…
      Cazul FC ARGES..nu ar avea drept de promovare,din cauza ca este a Primariei Pitesti!
      Ne trebuie multa liniste la echipa,apoi mai vedem….Vedem in primele 3-4 etape oficiale….cam unde batem….Scuze ca v-am plictisit…

      0
      0
  2. Deja ma oboseste telenovela cu Tanase si colegul sau Jorza, ambii cu porecla „Nu-mi dati mingea”.

    0
    0
  3. de ce nu se joacă la Șiria despre Tănase catastrofa jorja vedeta și așa va fi în anonimat total sthal la fel dar a lăsat de la el vrea să încerce să fie fotbalist nu vedeta

    0
    0
  4. ala chiar nu e o pierdere, de fapt nici un junior nu a demonstrat ca are fata de liga a doua, poate ar merita mai multe sanse cei mai mici ai lui gaica, sau mezinul grupei care a fost in austia, vulturar, un fotbalist care va ajunge foarte departe!

    0
    0
  5. Din grupa lui Gaica,deocamdata doar portaru Zamfir se pregateste cu prima echipa respectiv cu Tapos,cit despre ceilanti cu siguranta vor avea sanse inca foarte mari de a ajunge sa se pregateasca cu prima echipa ,cit despre Vulturar momentan cred ca este prea crud in sensul ca nu este destul de dezvoltat fizic sa se bata cu seniorii insa cu siguranta ca daca va continua asa el va ajunge departe.. toate la timpul lor ..sa o luam treptat.

    0
    0
  6. „Nu știu ce se va întâmpla în continuare”, a mai afirmat Ionuț Popa la finalul amicalului din Ungaria. O varianta ar fi ca I Popa sa se sature si sa plece si el, de la UTA. Ar fi grav, s-ar intra in …faliment sportiv. Lipsa de valoare a celor adusi, plecarea unora care au dus greul anul trecut ne arata ca nu exista nimic logic in conducerea clubului, ca se asteapta bani, doar din fonduri publice. Cei ce conduc UTA vor tine cu dintii sa ramana tot ei, pentru ei …acolo este bine. Pentru UTA,pentru jucatori, pentru suporteri, …incepe un nou an greu,..o noua „Golgota”

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button