Fotbal femininȘtirile zilei

„Leoiacele” vânează puncte în capitală, în compania codașei Fair-Play





Înfrângerea din prima etapă, de la Cluj,  în fața campioanei Olimpia, a fost tratată de AC Piroș Security cu succes contra bucureștencelor de la Carmen. Se întâmpla în urmă cu două săptămâni, la Sannicolau Mic, după care primul eșalon feminin de fotbal s-a oprit pentru acțiunile echipelor naționale. Și arădencele au dat o jucătoare la lot, este vorba despre Dumitrița Prisăcari, care a avut meci de calificare la Euro 2021 în tricoul Republicii Moldova, contra Spaniei. Ibericele s-au impus fără drept de apel, 9-0.

Fundașul central a revenit de 3 zile la Arad și s-a reintegrat în programul de antrenamente al lui Florin Bugar. Tehnicianul timișorean a pregătit cât se poate de serios deplasarea de la București, cu codașa Asociația Club Fair-Play, ce nu a acumulat niciun punct în prezenta stagiune și are un golaveraj dezastruos 1-18! Partida e programată duminică, de la ora 12, la Baza Sportivă Ciorogârla, iar „leoaicele” se vor deplasa cu trenul.

Fotbalistele Aradului vor călători toată noaptea la vagon de dormit, se vor dezmorți mâine dimineață la București și apoi vor intra pe teren pentru a bifa cel de-al doilea succes stagional în Liga I. Din fericire, nu există cazuri de infectare cu coronavirus în cadrul lotului, așa că singura absență importantă din lot o vizează pe Larisa Sârbovan (accidentată). În schimb, chiar dacă s-a operat la piramida nazală, Lidia Șuveț va fi pe teren mâine, purtând o mască de carbon specială. De altfel, patronul Pavel Piroș a făcut un efort și achitat și salariile pe ultima lună înainte de deplasarea lungă de la București, astfel că toate indiciile duc spre un o victorie.

În celelalte meciuri ale etapei a treia a primului eșalon feminin de fotbal: Banat Girls – Prundu Bârgăului, Selena Constanța – F. Becicherecu Mic, ACS Fotbal Feminin Baia Mare – Vasas Odorhei, Olimpia Cluj – Alexandria, Carmen – U. Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button