Minifotbal, futsal

Crișul întărește echipa de futsal a Șimandului la turneul din județul Hunedoara: „Să facem o figură frumoasă”





Debutantă la nivel de seniori, echipa de futsal a celor de Șoimii Șimand va disputa, la acest sfârşit de săptămână, alte trei meciuri în seria vestică a ligii secunde. Turneul este organizat de ACS West Deva la sala din  Sântămaria Orlea, iar „șoimii” vor fi față în față, în ordine, cu liderul CFR Timișoara (vineri, ora 20,30), Deva (sâmbătă, ora 15) şi Metropolitan Ișalnița (duminică, ora 10).

Fără punct acumulat la turneul de la Timișoara, șimăndanii doresc să spargă gheața în judeţul Hunedoara și au și argumente legate de componența lotului. Profesorul Dani Mărcuș a profitat de faptul că eșalonul terț a luat vacanță și a apelat la vechile sale cunoștiințe din lotul celor de la Crișul Chișineu Criș, Alin Ciornei, Daniel Clej și Andrei Haloș. Lotul de 12 jucători e completat de: Andrei Dagău, Dumitru Buruiană, Narcis Jurj, Daniel Mărcuș, Dan Morariu, Orlando Roza, Andrei Sechel, Alex Stejar și Darius Ardelean. „Mă bucur că toate testele pentru coronavirus au fost negative și ne prezentăm cu un lot bun. Obiectivul? Simplu, vrem să facem o figură frumoasă…”, a transmis Mărcuș.

Sezonul regulat al ligii secunde va avea 12 etape, cu două tururi şi două retururi și se va desfășura sub formă de turnee de trei etape. Echipele clasate pe primul loc în fiecare serie, la care se adaugă cel mai bun loc doi din cele trei serii se califică în faza play-off-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button