Stranieri aradeni

Ex. utistul Adili a marcat un gol spectaculos pentru victoria lui Vllaznia în finala Cupei Albaniei! + VIDEO





Dacă titlul în Albania a fost ridicat deasupra capului de Erjon Hoxhallari, noul fundaș al UTA-ei, pentru KF Tirana, Cupa a ajuns în posesia unui alt apărător care a îmbrăcat tricoul „Bătrânei Doamne”. Mevlan Adili chiar a fost eroul lui Vllaznia în finala câștigată cu 2-1 în fața celor de la Laci, marți seara, pe „Air Albania Stadium”, din Tirana.

Fundașul, care a evoluat timp de un an (ianuarie 2017 – ianuarie 2018) pentru UTA, a înscris golul victoriei pentru echipa sa, cu un șut de la aproape 30 de metri. Scorul după 90 de minute a fost egal 1-1, iar Adili a adus Cupa în vitrina lui Vllaznia în cel de-al patrulea minut de prelungiri. Fotbalistul macedonian de 28 de ani se simte excelent în Albania, fiind desemnat cel mai bun fotbalist al în Super Liga în 2021.

VIDEO – golul lui Adili din finala Cupei Albaniei, Vllaznia – Laci 2-1

2 comentarii

  1. Mevlan Adili a fost un fotbalist bun si foarte serios fapt care a dus sa fie foarte indragit de suporteri. Pacat ca la aceea vreme situatia financiara la UTA era precara si in plus de asta UTA juca meciurile de acasa la Siria ( gospodarul sef nu a stiut ca ar fi bine construit un stadion nou pentru ca echipa sa aiba unde juca doar ca a pus carul inaintea boilor asa priceput era daramand vechiul stadion ). Sunt placut surprins de frumusetea stadionului pe care s-a jucat finala Cupei Albaniei .

    0
    0
  2. In afara de amicitia mea cu Adili,l-am regretat enor plecm cand a trebuit renuntat la el..Nu prea erau bani pe atunci,asa era..A plecat relativ acasa la Skendija,o echipa rivala,sportiv si etnic, cu care a ajuns in grupe si i-a eliminat AC Milan..L-au adulat suporterii si acolo..Asta inseamna caracter,trecand peste orice altceva..Dupa un scurt periplu pe sinteticele letoniene,iata-l pe Mevlan,pentru al 2-lea an consecutiv,cel mai bun strain din campionatul Albaniei..Asta spune ceva,multe…Imi pare rau sa o spun,sa scriu si nu din subiectivitate.!10 clase peste Vukcevici,cel putin 10 clase peste…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button