UTA Arad

Keseru i-a întors spatele galeriei și a intrat în dispută cu fanii de la tribuna I! Poenaru și Dună îl taxează: „Nu a făcut bine, probabil va fi amendat!”







Claudiu Keseru a avut la dispoziție cam 10 minute să arate ceva pe finalul meciului cu Universitatea Craiova, doar că și-a arătat – din nou – fața mai puțin frumoasă. Fără să conteze în atacul echipei sale, fostul internațional s-a îndreptat alături de colegii săi spre galerie la finalul meciului, dar la primul reproș a plecat rapid spre vestiare. Mai mult, pe drum și-a dat tricoul jos și a intrat într-o dispută verbală cu unii suporteri de la tribuna I.


Căpitanul arădenilor le-a arătat obrazul fanilor, care – evident – i-au reproșat randamentul slab, în comparație cu salariul important pe care-l are (13 mii de euro), cel mai mare luat de un fotbalist al UTA-ei de la promovarea în Superligă. „Nu e normal să intre în clinciuri verbale cu fanii, ei au dreptate să fie supărați. Nu a făcut bine ce a făcut Keșeru, ne vom uita pe regulament și prboabil va fi amendat. Probabil și el e nemulțumit când nu îi iese jocul, când nu produce fotbal.  Ca atacant trebuie să ai cifre, gol, pase de gol, e frustrant și e normal să fii nervos. Dar, la experiența lui nu trebuia să reacționeze așa”, a comentat Marin Dună gesturile  de la final ale atacantului de 35 de ani.


Vizat și el de contestațiile suporterilor, Ilie Poenaru și-a pus – la rândul său – la colț elevul și a nu a exclus posibilitatea să pună în discuție calitatea sa de căpitan. „Keseru și nici un jucător nu trebuie să intre în discuții cu spectatorii, pentru că în momentul ăsta merităm să fim certați.  Ăsta este adevărul, merităm să fim certați de toată lumea. Căpitanul echipei poate să discute cu publicul, dar să aibă un dialog civilizat, dacă sunt înjurați, pur și nu trebuie să rămână acolo, dar atât. O să vedem și cu banderola…”, a menționat „principalul” arădenilor.

Altfel, Mirel Rădoi a spus la final că se aștepta ca fostul său elev de la națională să fie titular la UTA. „Ne-am gândit că va juca de la început, am pregătit anumite mișcări pentru el. Știam unde îi place să atace spațiile, ne-am pregătit pentru mișcările astea ale sale”, a precizat și tehnicianul oltenilor.

Un singur gol, în eșecul (1-2) cu FCSB, și o singură pasă decisivă (în 2-0 cu Petrolul) și-a trecut în cont Keseru în turul Superligii. La finalul contractului de fotbalist, în vara lui 2024, orădeanul ar fi trebuit să devină noul director sportiv al „Bătrânei Doamne”, dar zilele sale la Arad par numărate.



6 comentarii

  1. Antrenorul a avut o explicație cu onor conducerea. Se vede din poziția ferma de a continua. Nu e repudiat nimeni și nimic. Se considera distante acceptabile fata de pericole iminente. Jucătorii vinovați au contracte beton, iar o,, ingropaciune” tip Anton e privita cu înțelegere. Poate el arata greșelile colective la alegerea unor jucători. Am crezut ca la o vârstă coapta și ceva experienta afara, e util. În realitate el a fost un rudimentar, și asa a rămas. Antrenorul nu știe de ce, după deschiderea scorului, impresia era ca echipa vrea…. acasă.!! Asta arata ca și el nu știe ce e cu echipa. Trebuie păstrat locul în elita, și salvați juniorii. Nu poți ieși din criza, cu cine te-a băgat în ea.!!

    0
    0
  2. Keseru ,, emblema dezastrului”. Nu merita nici locul pe banca, contaminează . Aroganta lui e luata drept nedreptate făcută unui trecut de internațional. Nu CV – ul lui e angajat . În străinătate mare parte din public, la 1-2 , părăsea tăcut arena, în semn de protest. Ce mai era de așteptat.? Un 1-5.?

    0
    0
  3. Nu doar acest ,,no mame” Keseru întoarce spatele galeriei, și implicit arădenilor…
    De vreo 2 ani asta fac toți cei de la UTA: staff, antrenori, mercenarii din echipă…
    Cu așa atitudine unde vreți să ajungem? Unde? Și cu cine?
    Era un proiect odată ,,Arădeni pentru Arad” (sau cam așa ceva)… Praf și pulbere și cenușă…
    TOȚI CEI DE ACOLO NE ÎNTORC SPATELE și astfel ne arată dosul…
    Pe banii noștri, pe nervii noștri, pe ,,focul” nostru pentru FOTBAL!
    Am vrea să le fie rușine, dar se pare că și prin asta le cerem prea mult!

    0
    0
  4. Pai și c-am cum se vrea sa taspunda după ce e huiduit? In cele 5-10 minute cât joaca nici Messi sau Rinaldi nu demonstrează nimic.
    Și in alea 10 minute câte mingi ajung la el?
    Da are o vârsta dar sub conducerea unui antrenor capabil mai are ceva de demonstrat, sub conducerea tentativei de antrenor Poenaru care nu știe cum sa joace cu lotul pe care îl are la dispoziție ce sa facă?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button